Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Bikesharing: požičajte si bicykel alebo skúter cez appku ANTIK SmartWay

2,9 / 5 ANTIK Telecom (7 pobočiek) Poprad  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Dotaz na službu Verejný Skúter

Dobrý deň,

Ak som dobre porozumel Voucher zľavomatu „Hodina jazdenia na Verejnom skútri – Košice“ je možné si zakúpiť do 30.9.2020 . Číslo zakúpeného voucheru treba poslať do Antiku a na základe toho mi Antik zašle ich kód ktorý treba zadať do aplikácie.
Po zadaní kódu do appky sa mi na účet pripočíta 60 min jazdenia a tuna by ma zaujímalo do kedy je možne vyjazdiť tých 60 minút ? sú tie minúty na účte pripísané na trvalo do ich vyčerpania ? čiže mohol by som ich využiť napr aj na budúci rok ? alebo je potrebne ich využiť do nejakého termínu ?.

A tuna je potom druhá otázka: Ak by platnosť pripísaných 60 minút na účet v appke bola neobmedzená až do ich vyčerpania je možné si zakúpiť viac kupónov ? napr. 3 kupóny čiže 180 minút ktorými by som si dopredu nabil minúty v appke na budúce vyjazdenie napr. aj na ďalšiu sezónu ?

Vopred Vám ďakujem za Vašu odpoveď.

ANTIK Telecom s.r.o.

Dobry den,
ano je to presne tak ako pisete.
Platnost kuponu je obmedzena, ale po jeho aktivacii Vam predplatene minuty ostanu aj do buducej sezony. Rovnako je mozne si zakupit viac kuponov a vyuzit ich postupne aj v buducej sezone.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore