Otváracia doba reštaurácií a barov je na základe vládnych nariadení dočasne obmedzená. Pred návštevou podniku si ju pre istotu skontrolujte, môže sa od uvedených údajov líšiť. Viac o aktuálnych opatreniach
Aj jedlo vás môže rozmaznávať. Najmä ak ide o lahodnú podmanivú chuť jemnej kačaciny osladenú príjemnou chuťou medu. Lokšový závin a kapusta k takýmto hodom už neodmysliteľne patria a makovo-višňová štrúdľa je ich ideálnym zavŕšením.
Prvý boutique hotel na Slovensku nájdete na okraji Bratislavy s výhľadom na Malé Karpaty v tesnej blízkosti prírodnej rezervácie Šúrsky prales.
Moderná gastronómia, šikovný kuchár a výborné jedlo! Jedlo si môžete vychutnať aj na veľkej terase alebo si ho necháte doručiť až domov a tak do svojho dňa viete vniesť aj kúsok pohody.
Jedálny lístok je vhodne doplnený s ponukou vyberaných vín hotelovej pivnice.
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
2
Kôrovce
a výrobky z nich
3
Vajce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
6
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mlieko
a výrobky z neho
8
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
9
Zeler
a výrobky z neho
10
Horčica
a výrobky z nej
11
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
13
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
14
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:
Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky.