Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zamaškrťte si exotické džemy, netradičné karamely i orieškové krémy

Prehľad ponuky

Len čo sa tieto dobroty stanú súčasťou vašej špajze, začnete nosiť vo vrecku lyžičku. Mohla by sa vám hodiť, keď náhodou pôjdete okolo.

Pokiaľ patríte k milovníkom exotických chutí, vyskúšajte netradičné džemy Sugarlife. Mango a mučenka spolu s madagarskou vanilkou tvoria kombináciu, ktorej skrátka neodoláte. Alebo by ste radšej ochutnali nepasírovaný malinový džem s kúskami liči a nádychom ruží?

Ak hľadáte sladkosť, ktorú budete maškrtiť po lyžičkách, siahnite po čokoládovom karameli s nádychom kávy, slanom karameli alebo tzv. spálenom karameli. Trstinový nerafinovaný cukor má po rozpustení nádych spálenosti, vďaka čomu má tie správne „grády“.

Arašidy s karamelom a soľou, lieskovoorieškový chrum alebo krém s čokoládou a lieskovými orieškami zase nadchnú milovníkov orieškových krémov, ktorí si potrpia na klasiku, no zároveň sa nebránia novým príchutiam.

TIP: V prípade chladného počasia pri prevoze zásielky odporúčame nechať zahriať výrobky aspoň 4 hodiny pri izbovej teplote teda do 25 °C, aby konzistencia zmäkla a chuť mohla byť lahodnejšia.

Cukrársky experimentátor Vlad Ryasnyy

Počas štúdia odboru gastronómie na hotelovej škole v Braníku si prešiel nemalým množstvom súťaží a rôznymi praxami v známych pražských podnikoch. Vďaka umiestneniam na predných miestach sa dostal do juniorského národného tímu Českej republiky a prezentoval svoju krajinu na svetových gastronomických súťažiach. Zúčastňoval sa cukrárskych kurzov po celej Európe a zbieral skúsenosti. V súčasnosti ich aplikuje podľa do svojich predstáv a vytvára vlastné receptúry.

  • V Českej republike najprv zbieral skúsenosti u italského šéfcukrára Daniela Combi v podniku La Bottega a neskôr v La Cucina.
  • Pracoval ako zástupca šéfa u Ivety Fabešovej v podniku IF Café a zároveň pôsobil ako lektor v cukrárskej akadémii IPPA, kde asistoval cukrárskym majstrom z celého sveta.
  • V súčasnosti je lektorom v cukrárskej akadémii HF Pastry Academy Heleny Fleglové, kde zdieľa svoje skúsenosti na cukrárskych kurzoch. 

Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:

GSshop solution s. r. o.

Pražská 1

678 01 Blansko

Česká republika

Alergény

1
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
2
Kôrovce
a výrobky z nich
3
Vajce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
6
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mlieko
a výrobky z neho
8
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
9
Zeler
a výrobky z neho
10
Horčica
a výrobky z nej
11
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
13
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
14
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore
Práve ste offline.
Vaše internetové pripojenie je späť.
Lokalita