Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Exkluzívne omladenie pleti s Endymed 3 DEEP

4,0 / 5 1.laserovo dermatologické centrum Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Jana

Dobrý deň, p. doktorka prosím Vás koľko stojí u Vás ULTHERA? Je vhodné ošetrenie ENDYMET 3 DEEP po Ulthere? Alebo je zbytočné? Ďakujem

MUDr.Sramekova

U nas Ulthera stoji cela tvar 2000 Eu,ak sa robi len podbradok a lica 1500 Eu.Po Ulthere je Endymed 3 Deep zbytocny.

Lucia

Dobrý den pani doktorka, prosim Vas este o informacie ohladne efektu osetrenia. Nedojde pri osetreni okrem vypnutia pokozky aj k odburaniu tuku na tvari?Aky je rozdiel medzi tymto osetrenim a Scarlet RF?Ako casto je potrebne tento zakrok v buducnosti opakovat?Dakujem.

MUDr.Sramekova

Mila Lucia,Endymed 3 Deep je multipolarna radiofrekvencia,kde sa prehriatie koze dosahuje z povrchu koze smerom do hlbky bez porusenia koze.
Scarlet alebo Secret{my mame Secret} je mikroihlickova radiofrekvenci­a,ktora je na vypnutie koze este ucinnejsia pretoze do koze preniknu mikroihlicky,ktore ju prepichnu a radiofrekvencnu energiu vypustia priamo ku kolagenovym vlaknam.Toto osetrenie je ale podstatne drahsie,u nas je tvar+krk 1.sedenie 700 Eu.Okrem toho sa po mikroihlickovej radiofrekvencii treba vyhybat aspon
4 dni slnecnemu ziareniu,aby po mikrovpichoch nezostali u pleti so sklonom k hyperpigmentacii po zakroku bodkovite hnede fliaciky po mikrovpichoch.
Scarlet alebo Secret treba zopakovat pre dlhodoby efekt {1–2 roky} sedenie raz mesacne 2–3 krat,pri Endymede sa robi 5 sedeni,1 az 2 krat tyzdenne,efekt
vydrzi 6–12 mesiacov.

Lujza Fekiačová

Dobrý den pani doktorka,chcela by som sa informovať,v akom veku je vhodné podstúpiť túto kúru..mám 36r.Dakujem.

MUDr.Sramekova

To je vyborny vek na tuto kuru.Je to vek,kedy je pokozka este v dobrom stave a ak sa nastartuje novotvorba kolagenu,budete starnut ovela pomalsie ako rovesnicky.

Lucia

Dobry den, p. Mudr. Sramekova. Medzicasom som si zakupila voucher na odstranenie kruhov ocami Teosyalom, ktory plati do 20.7. Je mozne Vami ponukane osetrenie skombinovat s vyplnou kyselinou hyaluronovou? Ak ano, v akom poradi? Este jedna otazka – voucher plati do 31.8., je to datum dokedy je potrebne mat ukoncenych vsetkych 5 osetreni? Dakujem za odpoved.

MUDr.Sramekova

Bolo by fajn najprv absolvovat Endymed 3 Deep a potom si dat pichnut Teosyal.Dame vam hned terminy,aby ste do 20.7.stihli aj kruhy pod ocami.
S pozdravom Sramekova

monika

Rada by som vedela, v čom je rozdiel Endymed 3 Deep a Ulthera ošetrením?

MUDr.Sramekova

Endymed 3 Deep je multipolarna radiofrekvenci­a,ktora yahrieva plet zhruba na 42 st,celsia,tj­.teplota kedy dochadza k remodelacii kolagenu.,tj.zlep­suje kvalitu a pevnost koze.Ulthera je ovela,ovela drahsi zakrok,ktory je jednorazovy a je to skutocny nechirurgicky lifting.Pouziva sa fokusovany ultrazvuk,lekar pracuje pod obrazovkou a do tzv.SMASu{zjed­nodusene blana ktora drzi svalstvo} sa robia cielene tepelne poskodenia,ktore postupne ako sa hoja skratia SMAS a tym podvihnu svalstvo.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore