Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vstupy na vyhliadkovú vežu TATRAS TOWER pri Štrbskom plese či jazda toboganom

4,7 / 5 TATRAS TOWER Štrba  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Michaela Mésárošová

Dobry den, mam otazku ze ak tato ponuka na zlavu je do 30.6 je to mozne pouzit aj v Juli? Dakujem a dovidenia

TATRAS TOWER

Dobrý deň prajem.
Ponuka zatiaľ platí presne podľa uvedených podmienok. Pre teraz zostávajú nezmenené. Tzn. uplatnenie je do konca júna.

martin

Ochrana prírody? To čo za sprostosť nám chcete nakecať! KOĽKO STRMOV MUSELO UMRIEŤ, aby vyrástla takáto ohava, ktorá do našej prírody nepatrí!!!??? BOJKOT!!!

TATRAS TOWER

Rada by som opäť poznamenala, že aj napriek článkom v médiách, plných chaotických a neúplných informácií, naša vyhliadka bola postavená v zastavanej oblasti, nie vo voľnej prírode národného parku. Taktiež že sme na danom území tým pádom nevyrúbali ani jeden strom, pretože tam žiadne neboli. A na vlastné náklady sme odstránili škvaru, ktorá je nebezpečným karcinogénom, pretože predtým tam stálo schátralé škvarové futbalové ihrisko, na ktorého mieste dnes stojí Veža snov, ako súčasť Športového areálu snov, Štrbské Pleso.

Milan

Silou mocou nám chcete tú Otras tower vnucovať?! 😡

TATRAS TOWER

Ceníme si vašu otvorenosť a úprimnosť. Vieme, že ľudia majú rôzny vkus a estetické cítenie. Rešpektujeme Váš názor a sme si vedomí, že dizajn veže sa naozaj nemusí páčiť všetkým. Pevne veríme, že možnosť zažiť unikátne zážitky v spojení s modernými technológiami však preváži a prinesie na Štrbské Pleso nové možnosti zažiť zmysluplný a skutočne hodnotný zážitok.

Eva Š

Vyzera to otrasne, takato ohava do Tatier nepatri!

TATRAS TOWER

Mrzí nás ako vidíte Vežu snov, avšak realita je často iná, než fotografie. Radi vás u nás privítame, aby sme zmenili váš pohľad na Vežu snov :)

Dať vyhliadkovú vežu do tieňa tatranských štítov, to je na čo dobré?to je z nej akože lepší výhľad ako z akéhokoľvek kopca na okolí?

TATRAS TOWER

Samozrejme, výhľadom z našich majestátnych Tatier sa nemôžeme rovnať, avšak Veža snov prináša úplne iný zážitok. Vybudovanie veže Tatras Tower zohľadňujúcej edukatívno-náučný charakter so zameraním na ochranu prírody a krajiny bolo pre pre nás vždy prioritou. Náučno-vzdelávacími prvkami na veži chceme aktívne prispieť k rozvoju vedomostí a poznatkov návštevníkov veže o regióne Štrbského Plesa a Vysokých Tatier. Pevne veríme, že časom sa Vám podarí zmeniť svoj názor a navštívite našu prevádzku.

PD

Velká sračka, snad ji budou normální lidé bojkotovat…

TATRAS TOWER

Je nám naozaj ľúto, ako vnímate Vežu snov. Nosnou myšlienkou veže je obohatiť ponuku pre návštevníkov Vysokých Tatier a Štrbského Plesa o zmysluplný a zaujímavý zážitok. Jej vybudovanie so zameraním na ochranu prírody a krajiny bolo pre našu spoločnosť od počiatku prioritou. Tatranskú prírodu sme naozaj hyzdiť nikdy nechceli, skôr si dovolíme poznamenať, že pre výstavbu veže a nedošlo k žiadnemu poškodeniu fauny alebo flóry Vysokých Tatier, dokonca naša spoločnosť zabezpečila likvidáciu značnej environmentálnej záťaže z bývalého škvarového futbalového ihriska z miesta výstavby.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore