







Pasta – to je to pravé orechové!
Ako do seba dostať bielkoviny, stopové prvky, vápnik, horčík, draslík, zinok, selén a vitamíny skupiny B a ešte si aj skvele pochutnať? Vyskúšajte pastové nátierky s nižším obsahom tuku a zamaškrťte si zdravo! V ponuke nájdete prírodné pasty z mandlí, sezamu, arašidov, alebo vlašských či lieskových orechov. Vyznačujú sa stredne tuhou konzistenciou, vďaka čomu sa ideálne hodia napríklad na dochutenie kaše, jogurtu či skrátka na pečivo.
Mandľová pasta z lúpaných mandlí, 220 g
Mandľová pasta z lúpaných mandlí v raw kvalite je vyrobená výlučne
mechanickým spôsobom lisovania pri nízkej teplote. Akonáhle prebehne
prirodzená základná sedimentácia, oddelí sa v presnom pomere od oleja.
Tým vznikne pasta/maslo s vyšším obsahom proteínov a ďalších
výživných látok prospešných pre organizmus. Pasta je ideálna na doplnenie
stopových prvkov, vápniku, horčíku, draslíku, zinku, selénu a vitamínov
skupiny B.
Nutričné hodnoty v 100 g výrobku:
|
Pasta z vlašských orechov, 220 g
Pasta z vlašských orechov v raw kvalite je vyrobená výlučne mechanickým spôsobom lisovania pri nízkej teplote. Akonáhle prebehne prirodzená základná sedimentácia, oddelí sa v presnom pomere od oleja. Tým vznikne pasta/maslo s vyšším obsahom proteínov a ďalších výživných látok prospešných pre organizmus. Pasta je ideálna na doplnenie stopových prvkov, vápniku, horčíku, draslíku, zinku, selénu a vitamínov skupiny B. Nutričné hodnoty v 100 g výrobku:
|
Pasta z nepražených lúpaných arašidov v raw kvalite je vyrobená
výlučne mechanickým spôsobom lisovania pri nízkej teplote. Akonáhle
prebehne prirodzená základná sedimentácia, oddelí sa v presnom pomere od oleja. Tým vznikne pasta/maslo s vyšším obsahom proteínov a ďalších
výživných látok prospešných pre organizmus. Pasta je ideálna na doplnenie
stopových prvkov, vápniku, horčíku, draslíku, zinku, selénu a vitamínov
skupiny B.
Alergény: Arašidy, môže obsahovať stopy škrupinových plodov, sezamu a maku. Nutričné hodnoty v 100 g výrobku:
|
Sezamová pasta – Tahini, 220 g
Sezamová pasta v raw kvalite je vyrobená výlučne mechanickým spôsobom
lisovania pri nízkej teplote. Akonáhle prebehne prirodzená základná
sedimentácia, oddelí sa v presnom pomere od oleja. Tým vznikne pasta/maslo
s vyšším obsahom proteínov a ďalších výživných látok prospešných
pre organizmus. Pasta je ideálna na doplnenie stopových prvkov, vápniku,
horčíku, draslíku, zinku, selénu a vitamínov skupiny B.
Nutričné hodnoty v 100 g výrobku:
|
Pasta z lieskových orechov, 220 g
Pasta z lieskových orechov v raw kvalite je vyrobená výlučne mechanickým spôsobom lisovania pri nízkej teplote. Akonáhle prebehne prirodzená základná sedimentácia, oddelí sa v presnom pomere od oleja. Tým vznikne pasta/maslo s vyšším obsahom proteínov a ďalších výživných látok prospešných pre organizmus. Pasta je ideálna na doplnenie stopových prvkov, vápniku, horčíku, draslíku, zinku, selénu a vitamínov skupiny B. Nutričné hodnoty v 100 g výrobku:
|
Pasta z tekvicových semienok, 220 g
Pasta z nepražených tekvicových semienok v raw kvalite je vyrobená len
mechanickou cestou za nízkych teplôt, kedy je surovina jemne zredukovaná.
Akonáhle prebehne prirodzená základná sedimentácia, oddelí sa v presnom
pomere olej od zvyšku sedimentu a tým vznikne pasta / maslo s vyšším
obsahom proteínov a ďalších prospešných látok obsiahnutých v danej
surovine. Vynikajúca je pre doplnenie stopových prvkov, omega 3 a 6 mastných kyselín, je bohatá na minerály vrátane zinku a horčíka a vitamíny K a E. Nutričné hodnoty v 100 g výrobku:
|
Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:
Cocoa manufacturer s.r.o.
Cejl 72
602 00 Brno-střed
Česká republika