Rezervácia: Pre veľký záujem je potrebné zrealizovať objednávku aspoň 1 deň vopred na tel. č.: +421 41 516 67 11, alebo +421 904 574 631, prípadne e‑mailom na: rezervacie@sushihanil.sk.
Rezerváciu je možné vykonať až po obdržaní kódu voucheru.
Je možná konzumácia v reštaurácii aj osobný odber.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
Tradičná receptúra, čerstvosť a výborné hodnotenia
18. 6. 2021 – medzinárodný deň sushi
Čo tak si ozvláštniť jedálniček exotickou a jedinečnou chuťou Japonska? Reštaurácia SUSHIHANIL sa s radosťou postará o váš gurmánsky zážitok!
Reštaurácia SUSHIHANIL, ktorá je exkluzívnym
zastúpením japonskej gastronómie, kultúry a pohostinnosti, je tým pravým
prostredím pre vaše pracovné stretnutia i rodinné či priateľské
posedenia. Pri príležitosti medzinárodného dňa sushi
(18. júna) si pre vás hlavný sushi majster pripravil výnimočné degustačné menu pre 2 osoby, ktoré premení váš obed či večeru na zdravý
a dokonalý gurmánsky zážitok. Vychutnať si ho môžete
v diskrétnom, kozmopolitne zariadenom prostredí reštaurácie, alebo si svoj
set len vyzdvihnite a urobte si piknik v parku či doma.
Sushi, obľúbené pre svoju rafinovanosť, výraznú chuť
a nekonečnú variabilitu, ide ruka v ruke so zdravým životným štýlom.
V surovej rybe totiž na rozdiel od varenej či inak tepelne upravovanej ryby
zostávajú všetky vitamíny a zdraviu prospešné látky –
kvalitné bielkoviny, nenasýtené kyseliny, jód a ďalšie dôležité
minerály. Táto vynikajúca lahôdka sa pripravuje z čerstvých
výberových surovín, ktoré sú základom kvalitného sushi.
Tip: Aby vám šéfkuchár s jeho tímom pripravili tak ako
vždy kvalitný sushi zážitok, objednajte si svoj degustačný set deň
vopred. Dobrú chuť! / Yoi aji!
Dobre vedieť: Podľa oficiálnej histórie Japonska,
zostavenej začiatkom 8. storočia, boli panovníkovi Keikovi z dvanástej
dynastie servírované surové škeble s octom. Tento pokrm mu vraj tak
zachutil, že z jeho vynálezcu, Mucukari Mikoto, urobil svojho hlavného
šéfkuchára. Hovorí sa, že práve vtedy sa v Japonsku rozšírila záľuba
v jedení surových darov mora.