Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Oslávte medzinárodný deň sushi degustačným menu v reštaurácii SUSHIHANIL

4,8 / 5 Reštaurácia SUSHIHANIL Žilina  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Reštaurácia SUSHIHANIL

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky
Zobraziť pôvodnú ponuku
Jedlo so sebou

Prehľad ponuky
Jedlo so sebou

5,0

Rychla a jednoducha komunikacia, skvely pristup a vynikajuce sushi :)

Nikola
Možnosť konzumácie na prevádzke či osobný odber
Tradičná receptúra, čerstvosť a výborné hodnotenia
18. 6. 2021 – medzinárodný deň sushi
Varianty (1)
Možnosť konzumácie na prevádzke či osobný odber
Tradičná receptúra, čerstvosť a výborné hodnotenia
18. 6. 2021 – medzinárodný deň sushi

Čo tak si ozvláštniť jedálniček exotickou a jedinečnou chuťou Japonska? Reštaurácia SUSHIHANIL sa s radosťou postará o váš gurmánsky zážitok!

Reštaurácia SUSHIHANIL, ktorá je exkluzívnym zastúpením japonskej gastronómie, kultúry a pohostinnosti, je tým pravým prostredím pre vaše pracovné stretnutia i rodinné či priateľské posedenia. Pri príležitosti medzinárodného dňa sushi (18. júna) si pre vás hlavný sushi majster pripravil výnimočné degustačné menu pre 2 osoby, ktoré premení váš obed či večeru na zdravý a dokonalý gurmánsky zážitok. Vychutnať si ho môžete v diskrétnom, kozmopolitne zariadenom prostredí reštaurácie, alebo si svoj set len vyzdvihnite a urobte si piknik v parku či doma.

Sushi, obľúbené pre svoju rafinovanosť, výraznú chuť a nekonečnú variabilitu, ide ruka v ruke so zdravým životným štýlom. V surovej rybe totiž na rozdiel od varenej či inak tepelne upravovanej ryby zostávajú všetky vitamíny a zdraviu prospešné látky – kvalitné bielkoviny, nenasýtené kyseliny, jód a ďalšie dôležité minerály. Táto vynikajúca lahôdka sa pripravuje z čerstvých výberových surovín, ktoré sú základom kvalitného sushi.

Tip: Aby vám šéfkuchár s jeho tímom pripravili tak ako vždy kvalitný sushi zážitok, objednajte si svoj degustačný set deň vopred. Dobrú chuť! / Yoi aji!

Dobre vedieť: Podľa oficiálnej histórie Japonska, zostavenej začiatkom 8. storočia, boli panovníkovi Keikovi z dvanástej dynastie servírované surové škeble s octom. Tento pokrm mu vraj tak zachutil, že z jeho vynálezcu, Mucukari Mikoto, urobil svojho hlavného šéfkuchára. Hovorí sa, že práve vtedy sa v Japonsku rozšírila záľuba v jedení surových darov mora.

Alergény
1

Obilniny obsahujúce lepok

pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich

2

Kôrovce

a výrobky z nich

3

Vajce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnica olejná (Arašidy)

a výrobky z nich

6

Sójové bôby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mlieko

a výrobky z neho

8

Škrupinové plody

mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich

9

Zeler

a výrobky z neho

10

Horčica

a výrobky z nej

11

Sezamové semená (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siričitý a siričitany

v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2

13

Vlčí bôb (Lupina)

a výrobky z neho

14

Mäkkýše

a výrobky z nich

Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore