Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zážitkový let až pre 3 osoby so skúseným inštruktorom a možnosťou pilotovania – let rýchlosťou až 200 km/h

4,9 / 5 Bezpečné lietanie (3 pobočky) Boleráz  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Miro

Dobrý deň chcel bi som sa spýtať ze ci sa to letisko nachádza bolerazy lebo to som sa tam nedocital dakujem

Bezpečné lietanie

Dobrý deň, sme radi za vašu otázku, áno nachádza sa tam aj letisko Boleráz-Trnava rovnako, ako aj letisko Nitra-Janíkovce, aj letisko Dubová z ktorého je možný let ponad Bratislavu, všetky 3 letiská sú k dispozícii, pre všetkých záujemcov, ktorý si zakúpia voucher.

Alica Mikóczi

Dobrý deň do akej výšky letia lietadlá? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

Bezpečné lietanie

Dobrý deň, ďakujeme vám za vašu otázku, všetky lietadlá lietajú v rôznych výškach. My sa snažíme lietať v takých výškach, aby mal každý čo najlepší výhľad na krajinu. To však má samozrejme svoje obmedzenia. Na základe medzinárodného predpisu, ktorý stanovuje minimálne výšky letu nad určitým typom krajiny. Tieto výšky sú stanovené hlavne na zvýšenie bezpečnosti letov, ktorá je pre nás na prvom mieste a na ktorú kladieme obzvlášť veľký dôraz. Minimálna výška nad obývaným územím, nad ktorým sa najčastejšie lieta, je stanovená na tristo metrov nad zemou, čo teda znamená, že sa pohybujeme v tejto výške alebo mierne nad ňou, aby sme čo najefektívnejšie skombinovali najvyššiu možnú mieru bezpečnosti a zároveň ponúkli nezabudnuteľný a neopakovateľný pohľad na krajinu, ponad ktorou sa práve prelieta.

Andrej Slatinský

Je možnosť pilotovania na skúšku zahrnutá aj v tomto prvom variante?
(15 min. Zážitkový let pre 1 osobu lietadlom L-40 Meta Sokol)

Zlavomat.sk

Dobrý deň pán Andrej , ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Možnosť pilotovania pre 1 osobu 15 minút je zahrnutá v druhom variante.

Prajem pekný deň.

Peter Frankovic

Aký je rok výroby Vášho lietadla ?

BEZPEČNÉ LIETANIE

Pri lietadlách je dôležité to, v akom stave sa nachádzajú. Preto lietadlá každý rok absolvujú revíziu na základe, ktorej je im vydané osvedčenie, ktoré hovorí o tom, že sú bezpečné pre ďalšie lietanie. Veci, ktoré sa opotrebovávajú sa menia s predstihom, nie ako na aute kde sa väčšinou čaká až kým sa niečo pokazí. Samozrejmosťou sú aj rozsiahlejšie revízie stanovené po dosiahnutí určitého náletu, pri ktorých sa vykonávajú defektoskopické skúšky, aby bolo zaručené, že nenastala únava materiálu a na nosných častiach sa nevyskytujú žiadne praskliny. Taktiež sa kontroluje stav antikoróznej úpravy aby sa predchádzalo degradácii rigidity materiálu. Preto sú lietadlá na ktorých my lietame, v tak dobrom stave ako keď boli vyrobené, prípadne v lepšom, pretože niektoré materiály sa v priebehu času vyvíjajú a pri výmene sú teda použité také, ktoré sú viac kvalitné ako pôvodné.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore