Rezervácia: Pre veľký záujem je potrebné zrealizovať objednávku aspoň 1 deň vopred na tel. č.: +421 41 516 67 11, alebo +421 904 574 631, prípadne e‑mailom na: rezervacie@sushihanil.sk. Pri objednávke uveďte kódu voucheru.
Je možná konzumácia v reštaurácii (podľa aktuálnych usmernení Covid automatu) alebo osobný odber.
Pri osobnom odbere je povinný manipulačný poplatok za balné: 2€
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
Čo tak si ozvláštniť jedálniček exotickou a jedinečnou chuťou Japonska? Reštaurácia SUSHIHANIL sa s radosťou postará o váš gurmánsky zážitok!
Reštaurácia SUSHIHANIL, ktorá je exkluzívnym
zastúpením japonskej gastronómie, kultúry a pohostinnosti, je tým pravým
prostredím pre vaše pracovné stretnutia i rodinné či priateľské
posedenia. Hlavný sushi majster si pre Vás pripravil lahodné menu pre 2 osoby, ktoré premení váš obed či večeru na zdravý a dokonalý
gurmánsky zážitok. Vychutnať si ho môžete v diskrétnom,
kozmopolitne zariadenom prostredí reštaurácie, alebo si svoj set len
vyzdvihnite a urobte si ázijskú hostinu v pohodlí domova.
220 g Tuna roll (10 ks) – marinovaný tuniak, japonská majonéza,
rukola, syr philadelphia, tempura cestíčko
200 g Sweetchilli roll (8 ks) – calamáre vypražené v tempura
cestíčku, sweet chilli omáčka
100 g Maki uhorka (6 ks) – uhorka
35 g Nigiri Tako (2 ks) – chobotnica
35 g Nigiri Ika (2 ks) – sépia
Sushi, obľúbené pre svoju rafinovanosť, výraznú chuť
a nekonečnú variabilitu, ide ruka v ruke so zdravým životným štýlom.
V surovej rybe totiž na rozdiel od varenej či inak tepelne upravovanej ryby
zostávajú všetky vitamíny a zdraviu prospešné látky –
kvalitné bielkoviny, nenasýtené kyseliny, jód a ďalšie dôležité
minerály. Táto vynikajúca lahôdka sa pripravuje z čerstvých
výberových surovín, ktoré sú základom kvalitného sushi.
Tip: Aby vám šéfkuchár s jeho tímom pripravili tak ako
vždy kvalitný sushi zážitok, objednajte si svoj sushi set deň vopred.
Dobrú chuť! / Yoi aji!
Dobre vedieť: Podľa oficiálnej histórie Japonska,
zostavenej začiatkom 8. storočia, boli panovníkovi Keikovi z dvanástej
dynastie servírované surové škeble s octom. Tento pokrm mu vraj tak
zachutil, že z jeho vynálezcu, Mucukari Mikoto, urobil svojho hlavného
šéfkuchára. Hovorí sa, že práve vtedy sa v Japonsku rozšírila záľuba
v jedení surových darov mora.