Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Splav rieky Dunajec alebo splav spolu s ubytovaním

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Anna

dobrý deň

Od koľkých rokov je v hodné íst na plť? Koľko by bolo ubytovanie pre 2 dospelých + 2 deti 3 a5 rokov?

Tatra Rafting

Dobrý deň prajeme, rekreačné plte na rieke Dunajec sú registrovanými plavidlami v zmysle platných predpisov o vnútrozemskej plavbe, vstup na palubu je povolený všetkým pasažierom, ktorí dovŕšili vek troch rokov.

Lenka

Dobrý deň
mám otázku pre koľko osôb je jeden voucher? Ak pre jednu a ideme 2dospelý a 2deti , deti potrebujú samostatný alebo nám stačia 2vouchery a deti sa riešia inak?
Ďalujem

Tatra Rafting

Dobrý deň prajeme, veľmi nás teší Váš záujem o produkty Tatra Rafting. Aktuálne ponúkame dva produkty: 1. Splav rieky Dunajec bez ubytovania (11,90 euro = 1 osoba = 1 voucher); 2. Splav rieky Dunajec s ubytovaním, wellness a raňajkami (25,90 euro = 1 osoba = 1 voucher). Hostia podľa vlastného výberu môžu splav absolvovať na športovom 7 miestnom člne s inštruktorom, alebo splav absolvovať na tradičnej 12 miestnej rekreačnej drevenej plti s licencovanou posádkou. V prípade požiadavky klienta poskytujeme na plavbu na športovom 7 miestnom člne licencovaného člena posádky. Reláciou 1 osoba = 1 voucher sa rozumie osoba po dovŕšení veku 15 rokov, priamo na mieste účtujeme polovičnú sadzbu na každé a jedno dieťa vo veku do 15 rokov v sprievode dospelej osoby. Neváhajte a navštívte nás, vieme sa o všetkých dobre postarať, vždy nachádzame obojstranne akceptovateľné riešenie.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore