Ponuku Maximálny adrenalín pri jazde na superšportiakoch na pretekárskom okruhu SLOVAKIA RING môžu zakúpiť iba osoby staršie ako 18 rokov.

Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Adrenalínová jazda na PORSCHE 911 TURBO alebo NISSAN GT-R na pretekárskom okruhu SLOVAKIA RING

4,4 / 5 DRIVE-X SPORT Orechová Potôň  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Ivan

Moja skusenost s touto firmou. Je to nejaka madarska firma, terminov bolo malo. Jazdite na drahe s druhymi autami, co je dost rizikove, nakolko ich tam bolo pri mojom termine vela a stale nas niekto chcel predbiehat. Musel som ist pomaly…instruktor sa bal, nedovolil ist rychlejsie. Ja tiez troska, kedze som podpisal papier, kde som plne zodpovedny za akukolvek skodu na aute. Cize ked to aj do Vas niekto narazi tak ste prisli o byt…a este dozivotne splacate skodu. Dobre by bolo nejake poistenie.

DRIVE-X SPORT

Dobrý deň, ďakujeme za Váš pohľad, skúsenosť s jazdami. Posnažím sa reagovať na všetko spomenuté. 

  • Jazda medzi druhými autami – áno, verejnosť ako taká má možnosť vstúpiť na pretekársky okruh počas voľných jázd pre verejnosť, kedy počet áut na dráhe (priepustnosť) určuje samotné vedenie okruhu, to žiaľ ovplyvniť nevieme. Je možnosť aj súkromného prenájmu okruhu, kde jazdíte úplne sami. Za túto opciu sa ale musí extra priplatiť. 
  • poistenie vozidiel na uzavretom testovacom, pretekárskom okruhu – na túto tému sme tiež odpovedali, snažili sa priblížiť problematiku v staršom príspevku z 22.12.2020. My by sme boli najradšej, kebyže takéto pripoistenie vieme našim klientom poskytnúť. Žiaľ, ani jedna poisťovňa takýto produkt neponúka. 

Bežne ak si akékoľvek vozidlo prenajmete na pretekársky okruh, budete si vyberať z termínov voľných jázd pre verejnosť a vozidlo nebude poistené, toto je žiaľ realita aj na okolitých okruhoch. Veríme však, že časom sa dostaneme na úroveň krajín, kde je pripoistenie na okruh dostupné.

Stretávame sa s týmito otázkami (jazda pre verejnosť + poistenie) často a aj preto sme pripravili aktuálnu ponuku, ktorá je nastavená na kratší variant okruhu – variant 3, kde nejazdíte počas verejnosti, ale súkromne. Aj týmto sa snažíme vyhovieť záujemcom, klientom, ktorí nemajú záujem jazdiť v rámci verejnosti.

Inštruktor – nesedel som s vami v aute, ťažko sa mi preto situácia hodnotí, píšete ale že Vám nedovolil ísť rýchlejšie – toto by sa nemalo stávať. Inštruktor nesedí vedľa Vás aby jazdu obmedzoval, ale aby dbal na bezpečnosť Vašu a ostatných účastníkov. Ak inštruktor šoféra obmedzí, malo by to znamenať, že jazda nie je bezpečná (jazdec neprispôsobil jazdu okolnostiam). Každopádne, odporúčam vždy nespokojnosť s inštruktorom nahlásiť, aby sme to mohli na mieste riešiť.

Dostupnosť termínov – treba si uvedomiť, že sa jedná o pretekársky okruh a športové vozidlá, ktoré nie sú dostupné každý deň a jazdia aj na iných okruhoch. Aj keď je dostupný termín na okruhu, neznamená, že aj vozidlo je k dispozícii v tom danom dátume. Váš názor samozrejme berieme na vedomie a budeme sa snažiť priniesť viac termínov na jazdy.

S prianím pekného dňa,
Leonard

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore