Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Neinvazívna liposukcia dvojitej brady, paží, brucha, stehien, zadku alebo bokov

5,0 / 5 Health & beauty clinic Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Peter

Dokončenie otázky :… Po pôrodné strie na bruchu
Dakujem

Health & beauty clinic

Dobrý večer, pokračujeme teda v odpovedi na vašu otázku. Strie na bruchu sa po tomto ošetrení môžu zjemniť ale neodstránia sa. Na výraznejšiu elimináciu strií vieme pomôcť laserom alebo plazma-perom. Pre viac info alebo objednanie sa, nás neváhajte kontaktovať na čísle +421907165735

Peter

Dobrý deň,
Chcel by som manželke na narodeniny arovať permanentku na 4 vstupy,no až začiatkom Októbra, platnosť uvádzate len do konca Októbra, dá sa natiahnuť procedúry aj po tomto termíne? Aký je odporúčaný odstup medzi procedúrami?
Tiež sa chcem spýtať či táto procedúra dokáže korigovať aj

Health & beauty clinic

Dobrý deň prajeme, pani manželke blahoželáme k sviatku a teší nás, že uvažujete nad skvelým darčekom. Nemusíte sa obávať, že by sa voucher nestihol uplatniť. Dôležitá bude prvá návšteva, kedy sa dohodnú ďalšie ošetrenia a uplatní sa kupón, potom je už možné služby využiť aj po termíne. Rozostup medzi procedúrami je 7–10 dní.

Eva Halasova

Koľko CM z brucha viete ubrať jedným zákrokom ďakujem

Health & beauty clinic

Dobrý deň prajeme, efekt je viditeľný / merateľný najskôr po troch ošetreniach, v priemere je to približne 3cm. Výsledky sú samozrejme individuálne…Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na čísle +421907165735.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore