Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Luxusné kozmetické ošetrenia v medicínskom centre Lineal

4,9 / 5 Lineal - medicínske centrum Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Karin Vagnerova

Dobry den chcem sa opytat ako je to mozne bola som na osetreni xillia a v ponuke uvadzate niekolko foriem cinosti v tomto baliku a ked som sa opytala pani ktora to robila ze preco pouzila iba pristroj ked tam bolo viacero ukonov a ona ani nemala šajnu o tom co je v tom baliku a ani že bolo tam pisane ze je v tom aj endomasaž tak absolutne nevedela ze co to je ani proste nic .zaplatila som 37 eura a z toho mi tak akurat presla tvar tym pristrojom a dala masku .Tak sa Vas pytam zaplatila dom dost vela penazi a slecna nemala ani sajnu co ten balik obsahuje že ako je to mozne pretoze som fakt očakavala ovela viac za dost penazi.Som z toho dost sklamana ze takto navadzate ĺudi.

Lineal - medicínske centrum

Dobrý deň p. Vágnerova, ošetrenie XÍLIA je multifunkčný prístroj, ktorý obsahuje viacero hlavíc. Je možné použiť všetky z nich, ale môže sa použiť iba jeden v závislosti od toho na čo sa pri ošetrení chceme zamerať. Každá jedna hlavica má svoju funkciu a iné využitie. Najčastejšie sa používa rádiofrekvenčná hlavica a je aj najobľúbenejšia (ktorú ste mali Vy). Jej cieľom je „zaktivovať“ kolagén v podkoží, vypína pokožku, zjemní a zjednocuje pleť a má liftingový efekt. Tá je základom, vákuová masáž a mikrodermabrázia sa použiť nemusí, ale samozrejme môže. Niekedy sa miesto toho prevedie peeling a ručná masáž dá sa s tým naozaj „čarovať“ a prispôsobovať. Ak sa ošetrenie aplikuje tak, že sa použije iba jedna hlavica nikdy sa ošetrenie neskracuje, ale zameria sa daný problém a dodrží čas. Takže neukracujeme klienta o jeho čas a neznehodnocujeme kvalitu ošetrenia. Napríklad ak sa použije rádiofrekvenčná hlavica tak ňou sa dlhšie pleť aj ošetruje kvôli liftingovému efektu. Inokedy keď je potrebné pleť zbrúsiť či vyhladiť použije sa iná hlavica. Multifunkčné zariadenie znamená, že obsahuje viacero hlavíc a tie sa rôzne použijú podľa potreby. Naozaj to neznamená, že sa majú použiť všetky. Všetko je na dohode medzi klientkou a kozmetičkou. Určite nejde o zavádzanie, to by sme si nedovolili skôr o nedorozumenie. Napriek tomu si práve kvôli Vášmu dotazu na to dáme pozor a upresníme popis prístrojového ošetrenia, aby k tomu opakovane nedošlo. Mrzí nás to, že ste sklamaná. Určite Vás budeme kontaktovať telefonicky ak ste nechali kontakt na Vás a verím, že nájdeme spôsob ako to napraviť. Prajeme pekné dni. Lineal

Ingrid

Dobrý večer kupovala som pre dcér ako darček luxusné ošetrenie pleti xilia. Vyberala som dosť dlho pre koho sa rozhodnem kto aké služby ošetrenia ponúka. Nakoniec som sa rozhodla pre Vás hlavne pre viacerym prístrojový osetreniam ktoré ponukate. Dnes bola dcéra u Vás a kozmetická použila iba jeden prístroj.aj napriek tomu ze uvádzate V rámci ošetrenia sa komplexne ošetrí tvár a to viacerými prístrojovými technikami. Práve keď Som Vám išla písať tak vidím ze presne s takým istým problémom sa u Vás stretla ešte jedna zákaznícka. V odpovedi píšete ze kozmetická posúdi co je najlepšie pre zákaznícku. V takom prípade netreba uverejniť v inzeráte ze poskytujete LUXUSNÉ ošetrenie viacérymi pristrojmi a vypýtať si za to 37 eur.! Ako písala pani ide o zavádza ie zákazníka.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore