Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zážitkový let na dvojmotorovom lietadle až pre 4 osoby s možnosťou pilotovania – let rýchlosťou až 250 km/h

4,9 / 5 Bezpečné lietanie (3 pobočky) Janíkovce  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Marek

Dobry den mam 3 rocneho syna velmi by xcel letiet lietadlom aka by bola cena 1osoba plus 3r. Drobec Dakujem

Bezpečné lietanie

Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Variant pre 1 osobu nie je zamýšľaný ako rodinný variant. Varianty vhodné pre rodiny s malými deťmi od 3 rokov, sú všetky ponúkané lety, pre 3 osoby. Veríme, že si určite vyberiete niečo, čo vám bude vyhovovať z našej bohatej ponuky, v ktorej sa nachádzajú lety s rozsiahlym výberom možností.

Štefan Kubík

Dobrý deň, cena na 30 min. let L-200 je podľa vašej ponuky v akcii 269,90 €. Prosím táto cena je pre 4 osoby alebo pre jednu osobu v rámci 30 min. letu ??? Viete mi naceniť tento let pre 4 osoby z letiska Dubová pri Trnave.
ďakujem pekne

Bezpečné lietanie

Dobrý deň, sme radi za vašu otázku. Cena tohto voucheru je 269,9€ a tento voucher je pre 4 osoby, tak ako je to napísané v nadpise akcie a zároveň po otvorení, v časti „V cene“ je tiež napísané, že voucher je pre 4 pasažierov plus pilota, pretože lietadlo je 5 miestne. 1 z týchto 4 pasažierov pre ktorých je voucher určený, má taktiež možnosť vyskúšať si pilotovanie počas letu. Let môžete absolvovať z letiska Dubová pri Modre z ktorého je možnosť letu aj ponad Bratislavu, prípadne z letiska Nitra – Janíkovce alebo z letiska Boleráz pri Trnave. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. č. ktoré je napísané v akcii v časti kontakt.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore