Rezervácia: Pre veľký záujem je potrebné zrealizovať objednávku aspoň 1 deň vopred na tel. č.: +421 41 516 67 11, alebo +421 904 574 631, prípadne e‑mailom na: rezervacie@sushihanil.sk. Pri objednávke uveďte kódu voucheru.
Je možná konzumácia v reštaurácii (podľa aktuálnych usmernení Covid automatu) alebo osobný odber.
Pri osobnom odbere je povinný manipulačný poplatok za balné: 2€
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
Čo tak si ozvláštniť jedálniček exotickou a jedinečnou chuťou Japonska? Reštaurácia SUSHIHANIL sa s radosťou postará o váš gurmánsky zážitok!
Reštaurácia SUSHIHANIL, ktorá je exkluzívnym zastúpením japonskej gastronómie, kultúry a pohostinnosti, je tým pravým prostredím pre vaše pracovné stretnutia i rodinné či priateľské posedenia. Hlavný sushi majster si pre Vás pripravil lahodný jarný sushi set pre 2 osoby, ktorý premení váš obed či večeru na zdravý a dokonalý gurmánsky zážitok. Vychutnať si ho môžete v diskrétnom, kozmopolitne zariadenom prostredí reštaurácie, alebo si svoj set len vyzdvihnite a urobte si ázijskú hostinu v pohodlí domova.
V rámci jarného setu sú pre vás pripravené tieto chuťovky:
8 ks Futomaki tempura roll - philadelphia, marinovaný tuniak, rukola
Sushi, obľúbené pre svoju rafinovanosť, výraznú chuť a nekonečnú variabilitu, ide ruka v ruke so zdravým životným štýlom. V surovej rybe totiž na rozdiel od varenej či inak tepelne upravovanej ryby zostávajú všetky vitamíny a zdraviu prospešné látky – kvalitné bielkoviny, nenasýtené kyseliny, jód a ďalšie dôležité minerály. Táto vynikajúca lahôdka sa pripravuje z čerstvých výberových surovín, ktoré sú základom kvalitného sushi.
Tip: Aby vám šéfkuchár s jeho tímom pripravili tak ako vždy kvalitný sushi zážitok, objednajte si svoj sushi set deň vopred. Dobrú chuť! / Yoi aji!
Dobre vedieť: Podľa oficiálnej histórie Japonska, zostavenej začiatkom 8. storočia, boli panovníkovi Keikovi z dvanástej dynastie servírované surové škeble s octom. Tento pokrm mu vraj tak zachutil, že z jeho vynálezcu, Mucukari Mikoto, urobil svojho hlavného šéfkuchára. Hovorí sa, že práve vtedy sa v Japonsku rozšírila záľuba v jedení surových darov mora.