Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Keratínová infúzia pre vaše vlasy

4,1 / 5 MP salón Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Alexandra Naderer

Dobrz.den,mna by toez zaujimalo ,ci na vlasy dlhe asi do pol chrbta treba dva kupony a ci vlasy po tej keratinovej kure s tou zehlickou ostavaju rovne aj po dalsom umyti vlasov.
Dakujem

Monika

Zdravim,vlasy nezostavaju rovné po ďalšom umyti,Keratin slúži na uhladenie vlasoveho vlakna,to znamená uhladzuje poreznost vlasov,neslúži na zmenu štruktúry vlasu s výsledkom narovnania.Na to sú pripravky,napri­klad.Retex system,ktory je ale od 300 € a vyššie ,podla dĺžky vlasu.nasa zľava ,nie je určená na nadpojene vlasy,i ked sme to tam nezadefinovali,pre­tože pri nadpojenych vlasoch mame viac otázok,aby sme vedeli,či sa do toho vobec pustime.pri nadpojenych vlasoch treba rozhodne min.2 kupony,ale znova Vás poprosim,predtým zavolať.dakuje­me pekne.

Natalia

Dobrý den ,mám nadpojené vlasy(metoda Bond plus..trubičky)je možné kúru aplikovať aj na takto upravených vlasoch.A kolko voucherov potrebujem ked je dlžka vlasov do pol chrbta?Alebo stačí iva jeden?Dakujem za odpoved :-)

Zlavomat.sk

Pekný deň Natália.
Prosím Vás mohli by ste sa spojiť so salónom telefonicky? Majú na Vás viac otázok a podľa Vašich odpovedí Vám budú vedieť povedať či je pre Vás táto procedúra vhodná alebo nie.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore