Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vstupy do THERMALPARKU NITRAVA pre deti aj dospelých

4,5 / 5 THERMALPARK NITRAVA Poľný Kesov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Petra

Dobry den, pokud koupim voucher na celodenni vstup do bazenu, jak jsou prosim mysleny priplatky 1Euro za kazdych zapocatych 30 min?
 Dekuji

THERMALPARK NITRAVA

Dobrý deň, ak si zakúpite celodenný vstup, žiadne ďalšie poplatky neplatíte. Tento poplatok sa platí iba v prípade, ak si napríklad zakúpite 3-hod. vstup, ale zostanete v bazénoch 4 hodiny, tú hodinu navyše si musíte doplatiť. Želáme pekný deň :)

Milan Novosedlík

Dobry deň,vek od 60 rokov je už za zĺavnený vstup ako dôchodca ?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, pán Novosedlík,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Áno, zľavnený vstup je pre dôchodcov od 60 rokov.

Prajeme Vám pekný deň.

vierka nováková

Dobrý deň, zlé informujete ohľadne wellnessu. Píšete že wellness stojí 2 hodiny 13€/osoba, ale prečo neinformujete pravdivo, že k tomu treba prirátať ešte 2 hodiny bazény. Čiže musíte si kúpiť wellness a k tomu bazény. Bez bazénov neviete ísť do wellnessu aj keď by ste si do bazénov neomočili ani prst. Čiže keď chcete byť 2 hodiny vo wellness tak si musíte najmenej k tomu kúpiť 2 hodiny bazény +10,50€. Čiže 2 hodiny wellness stojí 23,50€ .Tak by ste mali informovať a nie píšete že wellness 2 hodiny stojí 13 eur. Potom ľudia sú nemilo prekvapeni keď prídu zo Žiliny 😏

THERMALPARK NITRAVA

Dobrý deň, do nášho wellnessu – saunového sveta sa dá ísť aj samostatne bez zakúpenia vstupov do bazénov a veľa našich návštevníkov túto možnosť aj využíva. Wellness má samostatný vstup, takže nie je nutné kupovať si vstupy do bazénov, pokiaľ sa nechcete kúpať. Želáme pekný deň :)

Jozef

Dobrý deň, máte prosím vás v piatok – 6..1.2023 otvorené?

THERMALPARK NITRAVA

Dobrý deň, v piatok, 6.1.2023, máme otvorené podľa bežných otváracích hodín – 9:30 – 20:00.

Mária

chcela by som sa spýtať na pobot 4 dni 3 noci pre 2 dospelé a 2 deti 4 a 6 rokov jedna izba v termíne medzi 18.2. až 20.2.2023.

THERMALPARK NITRAVA

Dobrý deň, mali by sme pre Vás ešte voľné ubytovanie na 2 noci v tomto termíne. V prípade záujmu prosím kontaktujte priamo recepciu hotela na tel. č. 0917 350 615 alebo e-mailom na info@thermalkesov.sk. Želáme pekný deň.

Natalia Vargová

je dnes 14. 12. Wellness v prevádzke?

THERMALPARK NITRAVA

Dobrý deň, wellness – saunový svet dnes nie je v prevádzke. Otvorené máme každý piatok od 13:00 do 20:00, v sobotu a v nedeľu od 10:00 do 20:00. Bazény sú v prevádzke každý deň. Želáme pekný deň :)

Mimi

Vstup do sauny je ako spoplatnený? Ďakujem :)

THERMALPARK NITRAVA

Dobrý deň, hodinový vstup do sáun je 8 €/osoba, 2-hod. vstup je 13 €/osoba. Ubytovaní hostia majú 2-hod. vstup za 11 €/osoba. Želáme pekný deň :)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore