Pečené kačice od legendárnej kuchárky v centre Žiliny
Prehľad ponuky
Načo skúšať stále niečo nové, keď ste už svoj kúsok kulinárskeho neba našli? Legendárna pani kuchárka z penziónu Irenka vám aj tento rok predvedie, ako má vyzerať dobrá kačka. Tentokrát v Hoteli Slovan v Žiline.
Táto kačka vám síce neuletí, ale keď sa nepoponáhľate, niekto vám ju zje! O jej chuti sa totiž šepkajú hotové legendy. Podľa osvedčenej receptúry ju pripravuje pani kuchárka známa z Penziónu Irenka pod Strečnom. Neváhajte a pustite sa s chuťou do dobroty, ktorá vám dá krídla a vychutnajte si hody pre 2 alebo 4 osoby. V cene je okrem krehkej kačice červená kapusta a lokše.
Príďte s rodinou či priateľmi a vychutnajte si milovanú jesennú klasiku v útulnej a príjemne zariadenej reštaurácii v Hoteli Slovan. Hotel je situovaný priamo v centre Žiliny.
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
Kôrovce
a výrobky z nich
Vajce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
Mlieko
a výrobky z neho
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
Zeler
a výrobky z neho
Horčica
a výrobky z nej
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:
Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky.