Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Čarovná dovolenka v srdci turistického raja Pienin: pobyt v kúpeľoch blízko poľských hraníc s wellness

4,5 / 5 KÚPELE ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka Pieniny (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
alzbeta

Dobrý deň, prosím o informáciu, či liečivá voda Smerdžonka je aj vo wellness bazéne alebo je v ňom len obyčajná voda z vodovodu ?

KÚPELE ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka


Dobrý deň,



vo wellness centre, a teda v bazéne, nie je liečivá voda. Liečivá voda Smerdžonka je súčasťou procedúry Vaňový kúpeľ, ktorý si viete doobjednať, alebo si ju viete priamo „načapovať“ a piť počas pobytu.

Jolana

Dobrý deň. Je aj pri wellness pobyte možnosť kúpania v liečivej vode? Ďakujem.

KÚPELE ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka


Dobrý deň,



v cene pobytového balíka je vstup do wellness centra. Ale máte možnosť si vaňový kúpeľ alebo iné procedúry zakúpiť.

Ak máte iné otázky sme Vám k dispozícii.

Kristina

Dobry den, neodpovedali ste v predchadzajucej otazke – upratujete izby kazdy den vo Wellness Penzióne Smerdžonka alebo nie?

KÚPELE ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka


Dobrý deň,



ospravedlňujeme sa, že sme nereagovali na túto otázku.

Každý deň sa izby priebežne upratujú – vysype sa kôš, ak je to potrebné, tak sa povysáva, na požiadanie vymenia uteráky.

Pri dlhodobých pobytoch, napr. kúpeľných pobytoch, vymieňa sa samozrejme aj posteľné prádlo.

Ak má klient inú požiadavku v priebehu pobytu, stačí ju nahlásiť na recepcii.

V prípade otázok sme Vám k dispozícii.

Kika

Dobry den, chcem sa opytat, vyhodu, pre ktoru by sme mali prist ku vam, lebo zatial mate iba nevyhody. Ine kupele na Slovensku za tie iste peniaze maju spojovacie chodby medzi budovami, u vas nie-nekomfortne nutite chodit po vonku v dazdi a zime. V inych kupeloch kde sme boli su elektonicke skrinky a uteraky sa zhadzuju pri skrinkach, lebo recepcia je to najluxusnejsie miesto, u vas naopak, je to miesto odpadu, kde nutite za drahe peniaze este nosit klientov cez poschodie ich mokre uteraky a plachty. V inych kupeloch su svedske bufetove stoly u vas iba neprijemne vydajove – to sa bojite, ze klienti si nahodou naberu za svoje peniaze viac ako by ste im vy pridelili? Je to neprijemne a ked si mame za tie iste peniaze vybrat ine pro-zakaznicke kupele tak za tie iste svoje peniaze si kupime vyssi komfort. Ine kupele sa zbabelo nevyhovaraju, ze maju aj iny „druhotriedny“ typ klientov. Poskytujete vobec denne servis izby? Dakujem za odpoved.

KÚPELE ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka

Dobrý deň, mrzí nás, že vidíte na našom ubytovacom zariadení samé nevýhody. Našim cieľom je, aby od nás hostia odchádzali spokojní a oddýchnutí. Bohužiaľ, nie je v našich silách a možnostiach vyhovieť Vašim požiadavkám. Máte už zakúpený voucher? Alebo ste už boli u nás na pobyte? Ak si neprajete zúčastniť sa na pobyte, akceptujeme storno pobytu. Nie preto, žeby sme Vás nechceli u nás ubytovať, ale ako sme spomínali vyššie, niektoré veci nevieme zmeniť k Vašej spokojnosti. Preto ak máte zakúpený voucher a neprajete si pricestovať, akceptujeme Vám storno poukazu bez poplatkov. Barbora

Alex

Zdravim, chcem sa opytat, ci naozaj je to pravda co napisal Vas zakaznik Marlucky v negativnom hodnoteni, ze ste „Celkom nelogicky ubytovavali kupelnych hosti do welness hotela a welness hosti do kupelneho domu odkial treba ist po vonku do welness(hlavne v zime nekomfortne). ?“ Urcite to zaujima aj dalsich potencialnych zakaznikov., lebo je to teda riadna neprijemnost! Vratane nosenia tych mokrych uterakov na recepciu a vydaja stravy namiesto volnych bufetovych stolov s vasim problemom dokladania…

KÚPELE ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka

Dobrý deň, áno, v prípade, že nie je Wellness Penzión Smerdžonka k dispozícii, tak hostí presunieme do Domu zdravia, kde je vyšší štandard ubytovania a aj cena pobytu je vyššia. Ak klient ale nesúhlasí s ubytovaním v Dome zdravia, tak sa snažíme nájsť iný termín pobytu, kedy je penzión dostupný. Veľa hostí siahne po kúpe lacnejšej verzii pobytu a kúpi si otvorený voucher bez konkrétnej rezervácie termínu. A to je problém, pretože penzión je veľmi často vypredaný. Systém odovzdávania uterákov je taký ako uvádza klient. Ale doteraz sa nik nesťažoval. Uteráky neprenášate veľké vzdialenosti. Máme viacero druhov klientov, keďže sme aj kúpele, a niektorým veciam, ktoré iné hotely nemajú, sa my nevyhneme, keďže sme kúpele. Podobne aj kúpeľná reštaurácia je v inej budove. Hostia sa v našom areáli nevyhnú prechádzaniu z budovy do budovy. Pevne veríme, že ale toto nie je rozhodujúci moment, pre ktorý si u nás neužijete pobyt. Pekný víkend. Barbora

Matej

Su teda medzi Vami spominanymi 3 budovami spojovacie chodby? Alebo je potrebne sa obliekat, obuvat a ist v zime ci dazdi po vonku vzdy na ranajky/obed/ve­ceru/do bazena/na kazdu proceduru? Dakujem za odpoved.

KÚPELE ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka

Budovy sú vedľa seba, ale prepojené nie sú. Barbora

Matej

Dobry den, chcem sa opytat, ci je potrebne chodit po vonku, alebo je vsetko pohodlne pod jednou strechou co sa tyka vnutorneho bazena, restauracie aj procedur. Dakujem.

KÚPELE ČERVENÝ KLÁŠTOR Smerdžonka

Dobrý deň, naše kúpele sú rozdelené do troch budov. Jedna budova je reštaurácia, kde sa podáva strava. Druhá budova je Wellness Penzión Smerdžonka, kde je ubytovanie a wellness centrum. Tretia budova je Dom zdravia, kde ponúkame ubytovanie a v tejto budove prebieha väčšina procedúr. Ak máte ďalšie otázky sme Vám k dispozícii. Barbora

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore