Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vstúpte do sveta dokonalého relaxu Emporium Wellness priamo v centre Košíc

4,4 / 5 Emporium Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Lenka

Dobrý deň, prezúvky mate k dispozícii alebo si treba doniesť vlastné?

Emporium


Dobrý deň, odporúčame priniesť si prezúvky. Jednorázové papučky si viete zakúpiť aj u nás na recepcii.

Lenka

Dobrý deň, je potrebné si ku vám do privátneho wellnes brať plavky?

Emporium


Dobrý deň, u nás ponúkame iba privátne vstupy, teda okrem Vás a prípadne Vašich hostí v našom wellnesse nestretnete. Plavky Vám rozhodne nedoporučujeme zo zdravotných dôvodov.

Barny

Dobrý deň. Minulý týždeň sme využili „služby“ vášho zariadenia vďaka darčekovému voucheru cez Zľavomat. Zariadenie pravdepodobne niekedy bolo nové, teda v dobrom stave, ale teraz už sa dvere nedajú zavrieť, cely pivničný priestor vrátane časti na prezliekanie je rovnako vlhké a mokré ako v parnej saune, takže po skončení vychádzate na ulicu do mrazu totálne mokrý. Ani sadnúť si na recepcii nám nebolo umožnené, lebo slečna recepčná mala o 19:30 naponáhlo a už nás čakala oblečená vo dverách a ešte bola voči nám drzá a protivna, že čo si myslíme, že si chceme ešte sadnúť. Ani nehovorím, že sme nedostali prezuvky, napriek tomu, že sme to mali v cene wousheru.. Určite sa tu už nevrátime. Je nám ľúto, len som chcel, aby ste to vedeli.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

mrzí nás vzniknutá situácia a skutočnosť, ktorú popisujete. Zašlite nám túto požiadavku aj s kódom na náš email: podpora@zlavomat.sk a pomôžeme Vám s riešením tejto nepríjemnej situácie.

Pekný deň

Margaréta Sedláková

Dobrý deň. Máte v saune chladiaci bazen , alebo len sprchu ?

Emporium


Dobrý den, k dispozícií máme ochladzovacie vedro.

Emporium


Dobrý deň, chladiaci bazén v našom wellnesse nemáme. Na schladenie viete využiť fínske vedro, alebo ľadové trysky. Fínske vedro a ľadové trysky sú umiestnené na jednom mieste, takže ich viete využiť aj súčasne.

Urlo

Dobre deň
Keď si kúpim ten privátny vstup pre 1 až 8 osôb ale prídem sam tak to znamená ze budem mat cely priestor len pre seba ale bo tam budu a iný cudzí ľudia

Ďakujem

Emporium


Dobrý deň, náš wellness ponúka výlučne iba privátne vstupy. V našom wellnesse nie je žiadna možnosť, aby okrem Vás (prípadne Vašich hostí) boli aj cudzí ľudia. Pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore