Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Vegánska kačka s lokšami a kapustou a chlebík s vegan oškvarkovou nátierkou

VegLunch Pezinok  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku VegLunch

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky
Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Uznávaný šéfkuchár Samuel Straka
Jedlá obsahujú minimum alergénov
Bistro s moderným prístupom ku gastronómii
Varianty (1)
Uznávaný šéfkuchár Samuel Straka
Jedlá obsahujú minimum alergénov
Bistro s moderným prístupom ku gastronómii

Vyzerá to ako kačka, chutí to ako kačka, ale nie je to kačka. Čo je to?

Odpoveď už asi poznáte. Je to vegánska kačka, ktorá napriek tomu, že nie je z mäsa, spĺňa tie najprísnejšie gastronomické očakávania. Doprajte si túto dobrotu sprevádzanú dvomi lokšami, červenou kapustou a marinovanou pečenou slivkou. Chceli by ste vedieť, z čoho je kačka vyrobená? Ide o zmes niekoľkých druhov zeleniny so sójovým proteínom, ktorá je umne pripravená a ochutená tak, že sa budete za ušami zalizovať.

Ešte pred týmto malým kulinárskym zázrakom si pochutnáte na domácom špaldovom chlebíku s vegánskou oškvarkovou nátierkou.

VegLunch, srdcovka uznávaného šéfkuchára

VegLunch je malé rodinné bistro s útulnou atmosférou. Ako aj názov naznačuje, prináša vám prevažne vegetariánskevegánske jedlá, ale nájdete tu aj mäsité jedlá. Vďaka dlhoročným skúsenostiam majiteľa a šéfkuchára v jednej osobe – Samuela Straku, v oblasti gastronómie, vám bistro prináša každý deň čerstvé jedlá z kvalitných surovín s minimálnym obsahom alergénov, keďže všetky jedlá sú BEZ VAJEC a BEZ MLIEKA a 90% aj BEZ LEPKU.

Samuel pracoval roky v zahraničí, neskôr bol zástupca šéfkuchára v hoteli Carlton a skúsenosti s indickou kuchyňou nabral ako Executive chef v sieti Chefgroup, ktorá prevádzkuje známe indické reštaurácie v Bratislave. V roku 2017 absolvoval stáž v Michelinskej reštaurácii v Prahe. Jeho celoživotným snom bolo otvoriť si vlastný podnik, v ktorom bude môcť variť podľa vlastných inšpirácií.

Dnes v bistre VegLunch spája indickú a tradičnú kuchyňu prevažne v rastlinnej verzii. Snaží sa vyjsť v ústrety aj tým, ktorí trpia rôznymi alergiami a intoleranciami, keďže v bistre vôbec nepoužíva vajcia, klasické mlieko a väčinu jedál robí bezlepku. Ukazuje aj zarytým mäsožravcom, že rastlinná strava je bohatá na živiny, chutná a dokáže plnohodnotne zasýtiť, ale stále ponúka aj možnosť mäsitého jedla. Príďte sa aj vy presvedčiť.

Alergény
1

Obilniny obsahujúce lepok

pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich

2

Kôrovce

a výrobky z nich

3

Vajce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnica olejná (Arašidy)

a výrobky z nich

6

Sójové bôby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mlieko

a výrobky z neho

8

Škrupinové plody

mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich

9

Zeler

a výrobky z neho

10

Horčica

a výrobky z nej

11

Sezamové semená (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siričitý a siričitany

v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2

13

Vlčí bôb (Lupina)

a výrobky z neho

14

Mäkkýše

a výrobky z nich

Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore