Teatro Wüstenrot: Voucher na predstavenie podľa vášho výberu

48,00 € −25 % od 35,90 €
Vybrať variant
4,7 / 5 Teatro Wüstenrot (kontakt) Bratislava - Ružinov  (mapa) 10 % späť cashbackom pre členov Premium klubu  – je možné využiť 19×

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Michaela Turan

Prosim vas, ako to funguje? Kupim si voucher a potom voucher pouzijem na stranke gedur.sk na nakup listkov? Dakujem za informaciu.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, pani Turan,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosíme, ako je uvedené v ponuke:

Voucher je potrebné vopred vymeniť v pokladni divadla za vstupenky na vami vybrané divadelné predstavenie na základe uverejneného aktuálneho programu divadla (kliknite TU) podľa dostupných voľných kapacít predstavení. Predstavenie odporúčame rezervovať čím skôr po obdržaní voucheru, inak negarantujeme voľné kapacity na konkrétne predstavenie. Pokiaľ si chcete vytvoriť rezerváciu na predstavenie (napr. z dôvodu, že nebývate v Bratislave), pošlite kód voucheru e‑mailom na gedur@gedur.sk a uveďte vaše meno, telefonický kontakt, termín a názov predstavenia, o ktorý máte záujem. Potom si stačí vstupenky len vyzdvihnúť na pokladni pred predstavením na vaše meno. V prípade akýchkoľvek otázok kontaktujte na tel číslach: +421 905 668 070, +421 905 668 0­71. Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, sms alebo vytlačeným voucherom.

Prajeme Vám krásny deň.

Nová otázka

Pridaním dotazu súhlasíte so zverejnením vyplneného mena a obsahu príspevku. Príspevky so závadným obsahom sme nútení odstraňovať, rovnako ako príspevky odkazujúce na konkurenčné portály či e‑shopy alebo príspevky, ktoré k danej ponuke nie sú relevantné. Otázky, podnety alebo sťažnosti, ktoré sa nevzťahujú k tejto ponuke, smerujte na náš kontaktný formulár nebo volejte +421 232 117 321.

Hore