Kačica a hus? Tu! Kapusta? Tu! Lokše a knedle? Tu! Vaša obľúbená jesenná klasika je pripravená na hodinu výdatnej hostiny!
Vychutnajte si ju v podobe menu s dvomi alebo tromi chodmi. Pri výbere toho dvojchodového sa okrem husaciny a všetkého, čo k nej patrí, môžete tešiť aj na silný husací vývar s cestovinovými gágoríkmi a julienne zeleninou alebo na sladkú lokšu s makom ako dezert – výber je iba na vás.
V rámci trojchodového menu vás nečaká žiadne rozhodovanie, výborná polievka aj dezert sú jeho súčasťou. Hlavné jedlo, kačacie prsia, dopĺňa lahodné pomarančové chutney a opekané zemiakové šúľance.
Dobre vedieť: Noblesný štvorhviezdičkový Hotel Bankov je známy nielen výbornou gastronómiou svojej reštaurácie, ale aj viac ako 150 ročnou tradíciou, vďaka ktorej je dnes najstarším existujúcim hotelom na Slovensku. Nachádza v krásnom a tichom lesnom prostredí, a to len 4 km od Košíc. Privíta vás tu ústretový personál, ktorý sa postará o vaše pohodlie a maximálnu spokojnosť s gurmánskym zážitkom.
Fantastickú hostinu si môžete vychutnať nielen v interiéri hotelovej reštaurácie, ale aj v priestoroch terasy vybavenej exteriérovými ohrievačmi či dekami. Vedľa terasy sa nachádza detské ihrisko, kde zažijú vaše ratolesti množstvo zábavy.