Vietnam má takú dobrú kuchyňu, že by sa mohol premenovať na Vietmňam.
Vyrazte na tradičnú vietnamskú hostinu do reštaurácie Hanoi Garden. Čaká vás stôl plný misiek, ktoré budú obsahovať voňavé dobroty, aké ste ešte s najväčšou pravdepodobnosťou nikdy neochutnali. Ak vás niekedy trápi, že v reštauráciách a ázijskou kuchyňou nemôžete ochutnať z každého rožka troška, táto ponuka je pre vás ako stvorená!
Na výber máte 3 vietnamské degustačné menu – tradičné menu, vegan menu a menu s morskými plodmi. Každé menu obsahuje polievku, vo vegánskom menu ochutnáte hrejivú tekvicovú s kokosovým mliekom, v ostatných dvoch menu si budete môcť vybrať, či vyskúšate vývar Hanoi Garden, Tom Yum, ostrokyslú alebo už spomínanú tekvicovú polievku.
Potom vás už čaká hlavné jedlo servírované v niekoľkých miskách, a po ňom si vychutnáte dezert – vyprážaný banán so šľahačkou alebo zmrzlinou, v prípade vegan verzie s kokosovým sorbetom. K fantastickému jedlu budete popíjať jazmínový čaj, ktorý neodmysliteľne patrí k tradičnému vietnamskému stolovaniu.
Hlavné jedlo v tradičnom degustačnom menu zahŕňa:
Nom su hao (vietnamský kalerábový šalát) – kaleráb, mrkva, koriander, ryžové krekry, arašidy
Nem ran (vyprážaná jarná rolka) – ryžový papier, sklenené rezance, vajce, mäso, kaleráb, mrkva, shitake, judášovo ucho
Nem cuon bo (čerstvá rolka) – ryžový papier, ryžové rezance, hovädzie mäso, vajce, šalát, uhorka, mrkva, koriander
4 x Cha la lot - fašírka z mletého bravčového mäsa obalená v listovej zelenine
Thit quay - chrumkavý bravčový bôčik ALEBO Thit kho tau - pomaly dusený karamelizovaný bôčik
Trung ran - vajíčková omeleta
Bo xao gia - restované hovädzie mäso s mungo klíčkami
2 × Miska ryže
Hlavné jedlo vo vegan degustačnom menu zahŕňa:
Nom su hao (vietnamský kalerábový šalát) – kaleráb, mrkva, koriander, ryžové krekry, arašidy
1 x Nem cuon tofu (čerstvá rolka) – ryžový papier, ryžové rezance, tofu, šalát, uhorka, mrkva, koriander
Cai chip xao nam - pok choi so shitake hríbami
Dau phu sot ca chua - tofu na paradajkovej omáčke
Restované vegan mäso na omáčke
Do xao toi - restované fazule na cesnaku
Khoai xao hanh - zemiaky na cibuli
Hlavné jedlo v degustačnom menu s morskými plodmi zahŕňa:
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
2
Kôrovce
a výrobky z nich
3
Vajce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
6
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mlieko
a výrobky z neho
8
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
9
Zeler
a výrobky z neho
10
Horčica
a výrobky z nej
11
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
13
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
14
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:
Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky.