Ponuku Celodenný kurz bezpečnej jazdy – škola šmyku na SLOVAKIA RINGU aj s certifikátom môžu zakúpiť iba osoby staršie ako 18 rokov.

Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Celodenný kurz bezpečnej jazdy – škola šmyku na SLOVAKIA RINGU aj s certifikátom

4,8 / 5 CENTRUM BEZPEČNEJ JAZDY Orechová Potôň  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Miroslav

Dobrý deň . Dostal som poukaz na Školu jazdy Štandard. Je možné si doplatiť za kurz ŠTANDARD PLUS (chcem to aj s aquaplaningom) ? Respektíve treba stary poukaz vrátiť a zabezpečiť si nový ŠTANDARD PLUS? Alebo ako to poriešiť .

CENTRUM BEZPEČNEJ JAZDY


Dobrý deň, nakoľko akcia ešte stále beží, odporúčame kontaktovať priamo Zlavomat, poradia Vám ako sa to dá vyriešiť.

Michal

Dobrý deň?
Môžem byť s manželkou na teoretickej časti?
Môžem byť s manželkou na praktickej časti v jej aute?
Podľa toho sa rozhodnem, ďakujem.

CENTRUM BEZPEČNEJ JAZDY


Dobrý deň, žiaľ nie. Na kurze – pri teórii ani v aute doprovod nemôže byť. Vodič sa musí plne sústrediť na samotné jazdy nakoľko je v spojení s našim inštruktorom cez vysielačku. Pokiaľ by ste chceli absolvovať kurz spolu, je potrebné si zakúpiť dva kurzy a prísť na dvoch vozidlách. Len takto dosiahneme želaný efekt tréningu. Pekný deň.

Juraj Šurek

Dobry den.Chel by som sa opitat kde mozem travit cas skolenia ked pridem ako doprovod?

CENTRUM BEZPEČNEJ JAZDY


Dobrý deň, pokiaľ je ten kurz v zimnom období, tak ideálne v hoteli, v lobby bare. Prípadne potom vonku pri plote cvičiska, kde uvidíte autá počas tréningu. V letnom období je tých možností podstatne viac, nakoľko je v prevádzke celý areál SLOVAKIA RING. Informovať sa môžete aj pred začatím kurzu priamo u inštruktorov a obslužného personálu.

Martin

Dobry den,
manzelka ma uz niekolko rokov vodicsky preukaz, posledne roky aj pravidelne denne jazdi do prace autom, napriek tomu sa stale boji jazdit po novych trasach. Je teda povazovana za zaciatocnicku a je pre nu vhodny kurz AUTO ŠTANDARD, alebo uz je pokrocilejsia a je pre nu vhodnejsi kurz ŠTANDARD PLUS?
Dakujem

CENTRUM BEZPEČNEJ JAZDY


Dobrý deň, určite odporúčame skôr kurz ŠTANDARD – oba kurzy sú v podstate pre skúsenejších vodičov, prípadne pre začiatočníkov odporúčame ešte náš kurz AUTO ŠTART – viac info nájdete na našej web stránke https://slovakiaring.sk/sk/kurz-bezpecnej-jazdy-auto-start. Pekný deň ešte.

Pavol Mikuš

zdravim vas,som dlhorocnym vodicom…pre zaujimavost a dozvediet sa nieco zaujimave,ma laka totiz aj ako vediet viac…len jeden problem mam…som totiz nedoslychavy,po­cujem sice,ale nerozumiem…pro­sim,ako by ste to riesili v mojom pripade???srdecna vdaka…pekne a uspesne dni zelam…

CENTRUM BEZPEČNEJ JAZDY


Dobrý deň, v tomto prípade by sme Vám odporučili náš kurz AUTO INDIVIDUAL, v rámci ktorého sa venujeme iba Vám, jednému účastníkovi. Takto máte inštruktora len pre seba a spätnú väzbu riešite priamo s ním bez vysielačky. Viac o kurze nájdete na www.slovakiaring.sk, v časti Centrum bezpečnej jazdy. Ďakujeme za porozumenie.

Petra

Dobrý deň,
v jednej z odpovedí píšete, že auto viete aj zapožičať. Zaujímalo by ma, či a koľko sa za to platí. Vopred ďakujem.

CENTRUM BEZPEČNEJ JAZDY


Prenájom auta od nás stojí 90€ s DPH, treba si ho rezervovať aspoň 3 dni vopred telefonicky.

Vladimír

Dobrý deň, som držiteľom v.p. len
mesiac, môžem prísť na kurz?

CENTRUM BEZPEČNEJ JAZDY


Kurzy AUTO ŠTANDARD a ŠTANDARD PLUS sú skôr pre viac skúsených vodičov. Pre menej skúsených odporúčame kurz AUTO ŠTART.

Marian

Dobrý deň,
praktická časť trvá 4,5 hod. Celý tento čas jazdím na aute s inštruktorom alebo sa striedam s ostatnými účastníkmi?
Ak sa striedam, aký čas reálne strávim v aute s inštruktorom?

CENTRUM BEZPEČNEJ JAZDY


Dobrý deň, celú praktickú časť jazdíte sami v aute, v skupine od 6 do 8 vozidiel za sebou. Inštruktor je vonku a ovláda jednotlivé cvičenia a systémy. V kontakte s každým účastníkom je pomocou vysielačky, ktorú dostanete na začiatku praktickej časti. Postupne si prechádzate viaceré moduly zamerané na rôzne krízové situácie. Každý účastník dostáva individuálny feedback.

Rado

Zdravim,

vhodne aj pre auto s automatickou prevodovkou?

 Vdaka

CENTRUM BEZPEČNEJ JAZDY


Dobrý deň, áno, je to vhodné pre všetky vozidlá, aj s automatickou prevodovkou.

Iveta Ondrovičova

Dobrý deň chcela by s sa spýtať ci sa jazdí na vlastním aute, alebo mate nejaké cvičné

CENTRUM BEZPEČNEJ JAZDY


Dobrý deň, jazdí sa hlavne na vlastnom aute, je dôležité spoznať seba a vlastné auto v krízových situáciách. V prípade potreby vieme aj auto zapožičať. Ale odporúčame to absolvovať na vlastnom.

Anonym

Dobry den
Ja by som sa chcel spytat ci to bude mat požadujúci efekt ked auto mame 4×4 (Š superb). Plánujem to ako darcek pre priatelku.Dakujem

CENTRUM BEZPEČNEJ JAZDY


Dobrý deň, je v podstate jedno na akom aute sa kurz absolvuje, každé jedno má svoje limity, podobne ako aj vodič. A v rámci tých limitov sa prispôsobuje samotný tréning a zlepšujú sa reakcie pri krízových situáciách. Určite si každý príde na svoje, bez ohľadu na vek či vodičské skúsenosti.

Lukas

Zdravim, mna by zaujimalo ci je odporucanie na letne/zimne obutie kolies. Dakujem

CENTRUM BEZPEČNEJ JAZDY


Dobrý deň, ak to budete absolvovať teraz v zimnom období, tak kľudne zimné. Je to ale v podstate jedno, simulujeme reálne podmienky daného obdobia, na letných pneumatíkach je to teraz pochopiteľne náročnejšie.

Kristina Šmihlova

dobrý deň,

do kedy je platná táto zlavnená ponuka ?

CENTRUM BEZPEČNEJ JAZDY


Dobry den,



do 27.12.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore