Celoročná epilácia chĺpkov na tvári či tele špičkovým diódovým laserom

27,00 € −45 % od 14,90 €
Vybrať variant
SKINLAB (kontakt) Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
ĽUBOMÍRA

Ďakujem pekne :ô). Všetko ste mi trpezlivo zodpovedali. …Koľko času potrebujem rezervovať na 4 procedúry: Bokombrady, Líca, Horná pera, Brada ? Ďakujem ;o). S vrúcnym pozdravom a s prianim pekného dňa, Ľubomíra Ch.

SKINLAB


Dostatočné je vybrať jeden z týchto postupov v rezervačnom systéme a v komentároch uviesť, že je potrebné urobiť 4 zóny. Pekný deň prajeme!

ĽUBOMÍRA

Dobrý deň, ďakujem za odpoveď. Systém Paas je EasyPark ? , alebo iná aplikácia?
Všetky vouchery by som chcela využiť naraz – na jedno sedenie. Je to možné? … Budem vám cca o týždeň- dva volať kvôli termínu:
Ďakujem. S pozdravom Lubomira Ch.

SKINLAB


Dobrý deň! Áno, môžete použiť aplikáciu na parkovanie Easy Park. Môžete použiť niekoľko poukazov počas jednej návštevy. Je tiež možné rezervovať si čas a deň procedúry prostredníctvom našej oficiálnej webovej stránky a uviesť v komentároch, že bude použitý poukaz Zlavomat. Tam ľahko nájdete vhodný čas a deň pre vás.

ĽUBOMÍRA

Dobrý deň, dá sa u vás parkovať autom? Alebo kde je dobre najbližšie využiť – ktoré parkovisko? Ďakujem.
2. otázka: Môžem si zakúpiť 3 Vouchery : na bradu, na líca a chlpky nad hornou perou?, + 4. Voucher na bokombrady?. Je toto možné všetko urobiť za 4 Vouchery? … (nemám toho veľa, ale nechcem si to vytrhávať každý týždeň. ) Ďakujem pekne za odpovede.

SKINLAB

Dobrý deň! V našej budove máme vlastné kryté parkovisko, je to platené. Alebo je možné zaparkovať auto pomocou systému Paas.

Môžete si kúpiť akékoľvek množstvo voucherov, ako vám vyhovuje. Je dôležité ich využiť počas platnosti našej akcie. K dnešnému dňu budú zakúpené kupóny platné do 31.08.2024.

Ďakujeme za vašu priazeň! Tešíme sa na stretnutie v našom salóne!

Nová otázka

Pridaním dotazu súhlasíte so zverejnením vyplneného mena a obsahu príspevku. Príspevky so závadným obsahom sme nútení odstraňovať, rovnako ako príspevky odkazujúce na konkurenčné portály či e‑shopy alebo príspevky, ktoré k danej ponuke nie sú relevantné. Otázky, podnety alebo sťažnosti, ktoré sa nevzťahujú k tejto ponuke, smerujte na náš kontaktný formulár nebo volejte +421 232 117 321.

Hore