Pôvodná už ukončená ponuka

Microblading alebo púdrové obočie v populárnom salóne il Viso

4,7 / 5 il Viso Košice  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku il Viso

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0

Pani taterka je veľmi milá a sympatická, svoju prácu si robí dobre. Určite si dám o rok dorobiť…

Andrea
Efekt vydrží 9 až 15 mesiacov
V cene aj kontrola a prípadná korekcia
Varianty (1)
Efekt vydrží 9 až 15 mesiacov
V cene aj kontrola a prípadná korekcia

Oči sú vraj zrkadlom duše a o človeku povedia viac než tie najhlučnejšie slová. Ak sa k nim navyše pridá aj pekne upravené obočie, s ktorého úpravou nie je veľa práce, je výsledný dojem o to lepší.

Microblading

Forma tetovania obočia patriaci do skupiny semipermanentného make-upu, ktorý vám vydrží približne 9 až 15 mesiacov. Vykonáva sa manuálne pomocou čepieľky a pigmentu, pomocou ktorých sa na pokožke tvoria jednotlivé chĺpky. Obočia tak vyzerá prirodzene krásne. Po istom čase, ktorého dĺžka závisí od typu pleti, starostlivosti a prostredia, v ktorom sa nachádzate, sa pigment z pokožky samovoľne vytratí a po microbladingu nezostávajú žiadne stopy, fľaky, jazvy alebo rôznofarebné odtiene.

Microblading je ideálna doplnková metóda na úpravu obočia, ak máte nejaké svoje obočie (nie je to však nutnosť). Je to najprirodzenejšia forma úpravy obočia. Samotný zákrok nie je drastický ani závažne invazívny, hojenie a starostlivosť nie sú náročné a obmedzenia sú minimálne. Pri hojení sa nevyskytuje opuch ani chrasta a po zákroku nezostávajú jazvy. Najväčšími výhodami však je možnosť úprav, opráv a zmien aj po ukončení zákroku (samozrejme nie hneď na druhý deň). Microblading je navyše plne reverzibilný proces, a teda sa obočie a pleť vráti po čase (1–2 roky) do pôvodného stavu. Nezostávajú po ňom stopy ani fľaky.

Púdrové obočie

Ako bolo už spomenuté, Microblading považujeme za semi-permanentný mejkap, zatiaľ čo technika nazývaná Púdrové obočie (angl. Powder Brows) je druh permanentného mejkapu. Tieto dve techniky sa líšia vo viacerých ohľadoch. Asi najvýraznejším je samotný výsledok. Technika púdrového obočia vypĺňa plochu pod obočím, čoho výsledkom je efekt nalíčeného obočia, na rozdiel od microbladingu, pri ktorom sa v ploche ohraničujúcej obočie vytvárajú chĺpky. Výsledkom je efekt prirodzeného obočia. Púdrové obočie nemá zhora a vpredu pri koreni nosa definovaný ostrý okraj, čo vo výsledku vytvára samotný púdrový efekt. Vyzerá to akoby bol pigment vo forme púdru rozsypaný po okraji.

Druhým zásadným rozdielom je to, že púdrové obočie je strojová technika, a teda sa pigment do pokožky aplikuje pomocou špeciálneho strojčeka s ihlou, ktorý je určený primárne na permanentný mejkap. Púdrové obočie by malo vo všeobecnosti vydržať v pokožke dlhšie ako microblading a je ideálne ho zvoliť pri mastnej pleti, kedy je omnoho vyššia šanca, že s výsledkom budete spokojnejšia ako v prípade microbladingu, ktorý na mastnej pleti nezvykne vydržať dlhšie ako pár mesiacov.

Kontraindikácie

Obe metódy pozostávajú zo série úkonov vedúcich k zdarnému výsledku. Procedúra začína konzultáciou, po nej nasleduje predkreslenie tvaru a výber správneho odtieňa obočia. Pred samotným tetovaním sa lokalita znecitlivie a potom ošetrí. Približne 4 týždne po zákroku prichádza klientka na kontrolu, na ktorej sa určí, či je potrebná korekcia, ktorá je tiež súčasťou vouchera. 

Hore