Omladenie pleti mezoterapiou s VITAL INJECTOR v Neuroderm

od 72,90 €
Vybrať variant
4,8 / 5 Neuroderm (kontakt) Žilina  (mapa) 36 zostáva

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Alena

Mala by som záujem tvár,krk a dekolt.Aky voucher je potrebné si zakúpiť a koľko mesiacov výdrži efekt. Dakujem, Alena

Neuroderm


Dobrý deň, ak máte nad 40 rokov odporúčame zakúpiť si voucher na Hydro de luxe, kde je jedno ošetrenie tváre za 127,90 eur. Efekt je viditeľný ihned ,ale mal by sa opakovať 2 –3 x po sebe .( Podľa typu pleti). Lifting stačí potom opakovať 1× za 9 mesiacov, toľko vydrží efekt.



Ak chcete omladiť aj krk a dekolt , môžete si zakúpiť dve ošetrenia tváre. Cena je rovnaká, je možnosť dohodnúť sa aj priamo v ambulancii. Dúfam, že sme Vám pomohli . Ak máte daľšie otázky, kľudne zavolajte na číslo 0905 544 123 . S pozdravom. Neuroderm.

Maria

Aplikácia séra EGF Tight pomocou Vital Injectora – 2 ml vystačí len na jednu oblasť tváre, alebo na celú tvár. Ak sa má použiť na celú tvár koľko je potrebných voucherov?

Neuroderm


Dobrý deň , je to ošetrenie celej tvare a to je jeden voucher. s pozdravom Neuroderm

Nová otázka

Pridaním dotazu súhlasíte so zverejnením vyplneného mena a obsahu príspevku. Príspevky so závadným obsahom sme nútení odstraňovať, rovnako ako príspevky odkazujúce na konkurenčné portály či e‑shopy alebo príspevky, ktoré k danej ponuke nie sú relevantné. Otázky, podnety alebo sťažnosti, ktoré sa nevzťahujú k tejto ponuke, smerujte na náš kontaktný formulár nebo volejte +421 232 117 321.

Hore