Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

5 alebo 7 nocí pre 2 osoby pri Jadranskom mori

Apart Hotel AGAVA * * * Bosna a Hercegovina (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Lucia

Dobry den, ja nechcem ziadnu otazku, len tolko, ze pravidelne chodime cez toto mestecko a je to krasne mestecko a urcite urcite odporucam nakupit cigarety a potraviny – vyborny figovy dzem vedla restauracii s kosatkou, naozaj odporucam…a nie len MOSTAR, MEDZUGORIE ale aj SARAJEVO a SREBRENICA stoja za vylet…

Štefan F.

Dobrý deň,prosím aká je konečná cena ubytovania s raňajkami pre dve dospelé osoby a deti vo veku 13 a 15 rokov v termíne od 1.7–19.8.2013 na 7 noci. Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Štefan. Závisí to od Vás môžete deťom kúpiť samostatný kupón pre dve osoby. Cena je 350€/kupón/2 osoby. Alebo doplatky sú aj v ponuke špecifikované takto:
Prístelka je spoplatnená 20 € za dospelú osobu na deň. Deti do troch rokov bez prístelky zdarma, s prístelkou 10 € za deň. Deti 3 – 12 ročné s prístelkou 15 € na deň. Polpenzia za príplatok 10 €/osoba/deň.

Viktor Bodnár

Dobrý deň, tá cena polpenzie 10€ na osobu je na celý pobyt bez ohľadu na to, či 6 dní alebo 8?

Zlavomat.sk

Pekný deň Viktor. Je to cena na deň.

marek gunar

DOBRÍ DEN PRAJEM MATE VOLNI TERMIN OD 8.7 DO 14.7.2013.? A KOLKO BI M ASTALA DOVOLENKA TAM PRE 2OSOBI A 1DIETA 5 ROČNÉ,A AKO JE TO S DOPRAVOU?

Zlavomat.sk

Pekný deň Marek. O voľných termínoch sa prosím informujte priamo na tel.: 00 387 63 565 072 (anglicky, nemecky), e-mailom: info@agava-neum.com (anglicky, nemecky) alebo cez Skype: agava.neum (anglicky, nemecky). Deti 3 – 12 ročné s prístelkou 15 € na deň. Polpenzia za príplatok 10 € na osobu. A cena kupónu pre dve osoby je uvedená po kliknutí na položku kúpiť za.

Dada

dobrý den, sme dvaja dospelí a dve deti 16 a 17, je mozne mat jeden apartman??je potrebne si kupit 4 vouchery???chceme ist v hlavnej sezone od 30.7.2013, ktore dni su dni nastupu???

Zlavomat.sk

Pekný deň Dada.
Keďže je kupón určený pre dve osoby postačia Vám dva kupóny. Prosím zavolajte si priamo do hotela prípadne im napíšte termín kedy chcete ísť, aby Vám potvrdili či je apartmán voľný. Tiež s nimi sa dohodnete na dni nástupu.

luba

Dobry den,chceli by sme ist 2 dospely a 3 deti,je to mozne

Zlavomat.sk

Pekný deň Luba. Najlepšie by bolo aby ste sa informovali priamo v hoteli na voľný termín a možnosti rodinnej izby.
Tel.: 00 387 63 565 072 (AJ/NJ)
info@agava-neum.com (AJ/NJ)

Martina

Dobrý deň, prosím Vás nie je možné dokúpiť aj dopravu?Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Martina. Bohužiaľ nie je to možné.

Mon Bodka

Pekny den prajem,
prosim vas kolko by ma stala tato dovolenka na 5 dni pre 2 osoby s polpenziou?
dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň. Pobyt je možný iba na 5 alebo 7 nocí. Keď si kliknete na položku kúpiť za uvidíte možné varianty. Polpenzia je za príplatok 10 € na osobu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore