Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Hĺbkové čistenie pleti s masážou tváre alebo lymfodrenážou, laminácia obočia, hĺbkové ošetrenie, BB glow či chemický peeling

4,3 / 5 Infinity Beauty Point Senec  (mapa)

Hodnotenie podniku Infinity Beauty Point

4,3 38×
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk
Podrobné hodnotenie
Kvalita služieb 4,2
84%
Prostredie 4,5
89.334%
Priebeh rezervácie 4,9
97.5%
Personál 4,4
88%

Filtre
Recenzia zákazníkov

Prvý krát v živote v rámci kozmetických služieb sa mi stalo, že som sa cítili veľmi nepríjemne či už v prostredí, alebo počas procedúry. Neustále odbiehanie pani, ktorá mala procedúru na starosti, alebo aj nekomunikácia umocňovala pocit nepríjemnosti a toho, že neviem čo sa vlastne ide diať ( procedúru som nepoznala).

Hodnotené: 1. mája 2024
Hodnotená ponuka: Kozmetické ošetrenia v Infinity Beauty Point

2 klientky v 1 miestnosti

Hodnotené: 14. apríla 2024
Hodnotená ponuka: Kozmetické ošetrenia v Infinity Beauty Point

Pekné nové prostredie

Bola som nahlásená na presný termín a hneď pri príchode ma informovali, že budem musieť čakať takú cca hodinu, pretože sa vraj kolegyňa pred ňou zdržala s inou zákazníčkou. Nakoľko som nebola zo Senca, tak som tam reálne vyše hodiny čakala. Celý čas neišla žiadna hudba, pracovníčky si medzi sebou šepkali celý čas, vôbec som sa tam necítila príjemne. Procedúru som absolvovala ešte v zimnom počasí a po prvých minútach mi tam bolo chladno. Čo sa týka samostatnej procedúry, aj napriek viacerých zarámovaných certifikátov pani majiteľky, bola procedúra o ničom. Celý čas som mala pocit, že tam ležím a na niečo čakám, neustále odbiehanie od procedúry, a čo sa týka manuálneho čistenia, nezažila som ešte vytláčanie s gelovymi nechtami bez nejakých pomôcok, narážanie gélových nechtov pri tlačení bol strop. Vôbec som sa necítila príjemne a mala som pocit, že som ďalšia do poradia a vlastne, že zavadziam. Na čistenie tvare by som tam už naozaj nikdy neisla. Mrzí ma to. Aj som mala zmiešané pocity z recenzií, niektoré boli kladné, iné nie, tak som to riskla. Na vlastnej koži sa mi bohužiaľ potvrdila negatívna skúsenosť.

Hodnotené: 9. apríla 2024
Hodnotená ponuka: Kozmetické ošetrenia v Infinity Beauty Point
Niektoré hodnotenia sme vynechali, pretože neobsahujú slovný popis.
Hore