Rodinné wellness pobyty so vstupom do Thermal parku Patince

od 310,00 €
Extra zľava 25 % za ďalšiu noc
Kúpiť
Wellness Hotel Patince**** (kontakt) Podunajsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Daša Bukovcová

Dobrý deň. Chcela by som sa informovať či by bol možný rodinný pobyt 2 dospelý + 2 deti ( 8 a 13 r ) ? Ďakujem

Ján

Dobrý deň,
Mal by som záujem o pobyt u Vás. Jednalo by sa ale o tri dospelé osoby a jedno dieťa do 2 rokov. Keďže mi ale nezobrazuje rozloženie izby, chcem sa spýtať či ťa trietia osoba by spala na prístelku ale či bude potrebné zarezervovať samostatnú?

Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Ján,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosíme, môžete byť ubytovaní v dvojlôžkovej izbe s prístelkou.

Prajeme Vám príjemný zvyšok dňa.

Martin

Dobrý deň prajem, máme záujem o pobyt v júli u vás a chceme sa spýtať je v cene zahrnuté aj vonkajšie bazény a tobogany? Ďakujem

Wellness Hotel Patince****


Dobrý deň,



v cene pobytu je ubytovanie v dvojlôžkovej izbe, raňajky a večere a neobmedzené vstupy vonkajší a vnútorný bazénový svet.

Michaela Oravcová

Dobry den , chceli by sme v kam prist od 12.6–15.6 . 2 dospeli a 2 deti (3r a4r ) Chcem sa spytat na izby . Mate ,len tuto jednu na vyber ? Ja by som chcela nieco take ,aby boli priechodne izby
deti v 1 izbe a dospeli v 2 izbe .

A dalsia otazka da sa tento pobyt rezervovat aj len pre 1osobu ? Datum prichodu a odchodu rovnaky, tiez s polpenziou a neobmedzeny vstup do bazena . Aka by tam bola cena za 1 osobu . Ďakujem .

Wellness Hotel Patince****


Dobrý deň ,



Kontaktujte nás cez rezervacie@wellnesspatince.sk .



Ďakujeme pekne za pochopenie .

Zuzana Mellen

Dobrý deň, máme záujem o pobyt v termíne 30.5–2.5 3 dospelé osoby a dve deti 4 a 11 rokov. Máte v ponuke aj väčšiu izbu? Ďakujem za odpoveď

Wellness Hotel Patince****


Dobrý deň prajem ,



Sú k dispozícií aj vacsie izby ,áno .Cenový rozdiel stačí zaplatiť na mieste .Apartmán je volny v tomto termíne .Doplatok za apartmán je 125€ / noc .



Ďakujeme pekne .

Mgr.Alexandra Artiushenko

Dobry den.Chceme prist z rodinou ku vam na pobyt 8.5–12.5 .2 dospelych a 2 deti(4.5. a 1.5 r.).Detsku postelku poziadame az ked prideme na pobyt,či dopredu musim o tom pisat?Staci pri rezervacii oznacit pocet deti a dospelych a sa vyrata celkoca cena,či este pri pobyte budem musiet nieco za dieta doplacat?Ďakujem.

Wellness Hotel Patince****


Dobrý deň ,



presne ,ako ste to napísali .Stačí zadať počet osob a cenu vám ukáže automaticky .



Ďakujeme pekne .

Nová otázka

Pridaním dotazu súhlasíte so zverejnením vyplneného mena a obsahu príspevku. Príspevky so závadným obsahom sme nútení odstraňovať, rovnako ako príspevky odkazujúce na konkurenčné portály či e‑shopy alebo príspevky, ktoré k danej ponuke nie sú relevantné. Otázky, podnety alebo sťažnosti, ktoré sa nevzťahujú k tejto ponuke, smerujte na náš kontaktný formulár nebo volejte +421 232 117 321.

Hore