Balzamikové produkty do každej kuchyne: ocot, glazúra, krém alebo perly s balzamikovým octom
Prehľad ponuky
Balzamikový ocot, známy ako balsamico, je kulinárska koreniaca prísada do jedál, ktorá patrí k základom talianskej kuchyne. Teraz k vám prichádza vo svojej čistej forme, s príchuťou, ale aj vo forme zaujímavých a menej tradičných, no o to chutnejších a lahodnejších balzamikových produktov.
Môžete vyskúšať napríklad balzamikový ocot s príchuťou hľuzovky, v ktorom sa chuť balsamica stretáva s intenzívnymi tónmi hľuzovky a dáva život nádhernému a rafinovanému elixíru. Perfektne sa hodí ku šalátom, pečienke, červenému mäsu a vyzretým syrom, rovnako aj k rizotám, prvým chodom a omeletám.
Radi ochutnávate aj menej tradičné prísady? Potom sa vám budú páčiť (a chutiť) balzamikové perly – malé guľôčky mäkkej konzistencie s obsahom balzamikového octu z Modeny IGP najvyššej kvality, ktorý si zachováva svoju nezmenenú chuť a arómu. S bohatou a pretrvávajúcou chuťou sú originálnym a inovatívnym spôsobom ako obohatiť o charakter mäsové a rybie jedlá, chuťovky, predjedlá, zeleninové či ovocné šaláty, zmrzliny, krémy a dezerty.
|
Príjemným obohatením kuchyne môže byť tiež krém s balzamikovým octom z Modeny IGP, ktorý je mimoriadne jemne vyvážený vo svojej sladko-kyslej chuti. Jeho jemná konzistencia pochádza zo zmiešania muštu s balzamikovým octom, po ktorom nasleduje špeciálny proces filtrácie. Inovatívny a všestranný krém s balzamikovým octom umožňuje vďaka svojej viskozite naplno prejaviť tvorivý vkus každého šéfkuchára.
V ponuke nájdete aj lahodný figový balzamikový ocot z Modeny IGP , ktorý je perfektný na šaláty, pečené mäso, červené mäso, vyzreté syry, ovocie a dezerty či na Foie gras. Nechýba ani zlatá línia balzamikového octu z Modeny I.G.P. – tekutý, tmavý, lesklý výrobok so sladkokyslou chuťou a výraznejším sklonom ku kyslosti. Zušľachťuje sa pomalým a dlhým pobytom v dubových sudoch. Jeho výnimočné vlastnosti prirodzenej hustoty vyplývajú zo špeciálnej výrobnej metódy typickej pre TERRA DEL TUONO.
Kulinárskych nadšencov určite poteší aj jedinečná glazúra s balzamikovým octom z Modeny CHZO, ktorá je jedna z mála glazúr na trhu so základom z balzamikového octu z Modeny „vyzrievajúca“ viac ako 3 roky, vyrábaná Ferrarini. Ideálna k mäsu a rybám, k čerstvým šalátom a grilovanej zelenine, ku gurmánskej pizzi, k ovociu: jahodám, černiciam a malinám a na záver na sladko… dokonca aj k zmrzline!
Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:
eatit, s.r.o.
Sovia 2A
903 01 Senec
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
Kôrovce
a výrobky z nich
Vajce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
Mlieko
a výrobky z neho
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
Zeler
a výrobky z neho
Horčica
a výrobky z nej
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:
Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky.