Pôvodná už ukončená ponuka

Gastro plavba do Viedne: Výlet loďou s raňajkami, obedom a večerou

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Cestovná agentúra SPaP-LOD

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0

Všetko splnilo očakávania, loď, gurmánsky zážitok, personál veľmi ústretový, pekne prežitý deň 😊

Ivana
Trojhodinové kotvenie vo Viedni
Gurmánske raňajky, obed aj večera
Nádherné výhľady na slovenskú aj rakúsku krajinu
15. 6. 2024 (8:00)
Trojhodinové kotvenie vo Viedni
Gurmánske raňajky, obed aj večera
Nádherné výhľady na slovenskú aj rakúsku krajinu

Prijmite pozvanie na unikátnu Gastro plavbu do Viedne. Jemný vietor vo vlasoch, nádherné výhľady na rakúsku aj slovenskú krajinu a unikátne kulinárske špeciality. Toto všetko a ešte omnoho viac môžete zažiť už túto sobotu!

Loď dvíha kotvy v sobotu 15. júna o ôsmej ráno. Priamo na palube si užijete chutné raňajky, ktoré vás posilnia pred dňom plným dojmov a nezvyčajných zážitkov. Počas plavby vašu pozornosť upúta panoráma nábreží v Bratislave, Devíne a Hainburgu.

Na raňajky sa podáva:

  • Sendvič so salámou, rukola, čerstvá zelenina
  • Croissant plnený jahodovou espumou
  • Káva, čaj, voda s citrónom

Trasu lemujú malebné pohoria, romantické zrúcaniny hradov a mestské hradby. Krásna scenéria pokračuje až do Viedne a ponúka takmer neporušený obraz lužných lesov, ramien rieky a pobrežných lúk s rybárskymi chatkami a romantickými zákutiami. Ešte predtým, ako dorazíte do Viedne si vychutnáte obed, ktorý pošteklí všetky vaše zmysly.

Na obed sa podáva:

  • Slepačí vývar
  • Bravčový stroganov, ryža
  • Penne á la Arabbiata so cherry paradajkami a pecorinom

Plavba sa končí preplavením plavebných komôr vodného diela Freudenau v samotnej Viedni a následnom kotvení v Handelskai. Počas trojhodinového kotvenia sa môžete prejsť po Viedni a nasať jej aristokratickú atmosféru. Počas spiatočnej cesty vás čaká posledný gurmánsky chod a potom už loď zakotví v Bratislave.

Na večeru sa podáva:

  • Minestrone
  • Kurací steak, omáčka zo sušených paradajok, opekané zemiaky
  • Grilovaný encián, opekané zemiaky 

Hore