Termín
Platnosť do 30. 4. 2026.
V cene
2 × Polievka podľa výberu (na výber z 2 druhov):
- 0,33 l Domáca paradajková – paradajky San Marzano, čerstvá bazalka, grana padano, bruschetta (A: 1, 7)
- 0,33 l Polievka dňa
2 × Hlavné jedlo (na výber z 3 druhov):
- 300 g Carbonara con la Nduja - cesnak, extra panenský olivový olej, čili papričky, nduja (A: 1, 3, 7)
- 300 g Pasta con Guanciale, Pesto di Pistacchi e Burrata - guanciale, pistáciové domáce pesto, burrata di bufala (A: 1, 7)
- 340 g Risotto di Pollo e Vino Bianco (krémové rizoto s kuracím mäsom na bielom víne) - kuracie prsia, parmigiano regiano, šafrán, biele víno, vývar
2 × Dezert:
- 100 g Domáce Tiramisu – bez pridaného alkoholu (A: 1, 3, 7, 8)
Ako uplatniť
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné rezervovať vytvoriť rezerváciu minimálne 24 hodín vopred tel. čísle +421 952 518 817.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v SMS.
Alergény
Obsahuje nasledujúce alergény:
Benefity
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Dvaja ľudia, tri chody a jeden gastronomický zážitok, čo je to? Trojchodová večera vo Vicapria ristorante.
Objavte Taliansko na začiatku bratislavskej Petržalky. Čaká vás večer plný vôní, farieb a chutí, ktoré potešia aj náročnejšie jazýčky. Pripravte sa na zážitok, ktorý vás prenesie k pobrežiu Tyrhénskeho mora na západnom pobreží Talianska. Vo Vicapria ristorante si vychutnáte harmonickú symfóniu tradičných talianskych receptov.
Hodovanie začnete lahodnou polievkou podľa výberu. Hneď po nej sa o slovo prihlási hlavné jedlo, ktoré si zvolíte podľa chuti až z troch možností (dvoje cestoviny a jedno rizoto):
- Carbonara con la Nduja
- Pasta con Guanciale, Pesto di Pistacchi e Burrata
- Risotto di Pollo e Vino Bianco
O sladkú bodku sa postará domáce tiramisu bez pridaného alkoholu, takže si ho môžete smelo vychutnať aj v prípade, že sa na večeru priveziete autom.
Tip: Polievky a hlavné jedlo sa pripravujú iba z čerstvých talianskych surovín.