Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Paintballový boj na 3 hodiny

4,4 / 5 PAINTBALL KOŠICE Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Lucas

Chcel by som len podotknut ze chovanie personalu (ak sa to tak da napisat) je maximalne ubohe a ponizujuce. Ti ludia si asi neuvedomuju ze ziju z penazi ktore im tam chodia davat ludia ktory nedostanu ani ochranne rukavice (samozrejmostou su prepotene nefunkcne masky a zhruba 8 textilii na prezlecenie ktore koluju uz asi snad desatrocie). Paintball mam rad ale tito ludia mi to maximalne znechutili…neostava nic ine len im urobit kvalitnu konkurenciu aby si chlapci uvedomili ze takto sa k ludom nechova a uroven ich sluzieb je uplne uplne najnizsia s akou som sa do teraz stretol! A ked sa chcu chovat ako profesionali tak by mala tomu zodpovedat vystroj a vyzbroj + obcas by nezaskodil blocek z pokladne :D Tato ponuka nema co robit na strankach zlavomatov (pretoze si to chudak zlavomaty nezasluzia :D). A ak ma majitel aspon trochu hrdosti a charakteru radsej mi na tento komentar ani neodpovie…
ps. ten chlapcek co tam vrieska po ludoch by si mal uvedomit ze su aj ludia ktori si nenechaju skakat po hlave…
ps2. toto nie je otazka iba upozornenie pre ludi a pre ZLAVOMAT! ;)

Gordon Freeman

Ahojte paintballoví nadšenci,

s kamarátmi sme využili túto zľavu a šli sme si teda zastrielať. Zhodnotím to v nasledujúcich bodoch.

Príjazd
Žiadne značenie, čiže ak nie ste domáci, požičajte si radšej terénne auto aby ste pri blúdení po okolí nemali problém.

Meškanie
Keďže sme to nevedeli nájsť, meškali sme menej než pol hodinu (3 hod sa malo hrať) naši ostatní kamaráti už hrali, aj tak sme dostali „hubovú“ od prevádzkovateľa, štýlom „Čo to má znamenať?! A kedy sa má chodiť?!“ Jednoducho ako na strednej, keď človek meškal na nultú hodinu.

Guličky
Tie vylietavajú údajne extrémne často, takže sa vám môže stať, že miniete 200 guličiek za jednu hru. Personál vám s radosťou za vašim chrbtom doplní 100 guličiek (počet ešte prechádza zvláštnym koeficientom, podľa nálady obsluhy ale pohybuje sa v rozmedzí od 0.5 do 0.8)

Tma
Začalo sa večer a hoci to mali byť 3 hodiny, o pol 8 už začal prevádzkovateľ fňukať, že je tma a máme si pohnuť, tak si teda dáme úžasnú špeciálnu hru, pri ktorej po zásahu trafený ohlási zásah a nekončí hru, len sa vráti na svoj štart a pokračuje v hre. V preklade: Obsluhe volali kamaráti z krčmy a jemu sa tam už nechce postávať, tak dohrajte raz-dva.

Kofola
V cene sú aj 3dc Kofoly Originál, v bufete na ceste späť. To by ešte nebolo nič zlé ak by bol ten bufet aj večer otvorený. Takže z grátis Kofoly bola len… teda nič.

Obsluha
Ja som pán. Ja mam všetky zbrane a guličky, čistím vám masky. „Už som tu jedných minule vyhodil“ hrdil sa urastený, no podvýžívený mladík s kľúčami od miešačky. Takže si opäť pripomeniete postavenie stredoškolský učiteľ vs. pubertálny žiak.

Resumé
Nikdy viac. Bol som v Košiciach ešte dávnejšie na Bankove, to bola celkom iná káva. Hlavne úplne iný prístup personálu a to mne osobne vie zmeniť spomienku na celú aktivitu.

Odporúčam sa tomuto „paintballovisku“ vyhnúť veľkým krokom.

paintballkosice

Dobrý deň, v prvom rade ma mrzí, že hra nebola podľa vašich očakávaní, ale všetkému sa dalo predísť už na mieste (okrem prístupovej cesty, kt. je v stave v akom je, samozrejme ste mohli prejsť cca. 600m od posledného parkoviska aj pešo :-)). Na našej stránke je mapa, podľa kt. sa na ihrisko dá nájsť celkom pohodlne. Čas hry ste si dohadovali vy a máte pocit že vás inštruktor plašil, určte to bolo preto aby ste stihli ešte niečo zahrať, ak ste nechceli hrať hru na respawny, ako som už písal, trebalo to povedať, veď vy si riadite hru. Otváracie hodiny bufetu, žiaľ neviem ovplyvniť. Ďalej sa vám nepáčilo, že sa vám inštruktor staral o vybavenie, čistil masky a zbrane? Je to tak, o vybavenie sa staráme my a ak bol inštruktor prísny, určite na to mal dôvod – manipuluje sa tam so strelnými zbraňami.
Guličky vám dopĺňal inštruktor, ale určite sa opýtal či môže doplniť do zásobníka, ak tam bolo málo guličiek, alebo nič. Strieľali ste sami, spotrebu streliva neovplyvním. Preto len opakujem, že veľa vecí sa dá vyriešiť priamo na ihrisku, ak o to požiadate.
Samozrejme sa budeme snažiť vylepšiť všetko, čo možeme.

Marek

Je to na alpinke v lese a o kolkej sa to kona?????

Zlavomat.sk

Pekný deň Marek. Je to v Alpinke. A termín si určíte sám. Po zakúpení kupónu je nutná rezervácia vopred na tel. č.: +421 905 861 321.

Marek

dakujem za odpoveď

Marek

Chcel by som tam byť len so svojou partiou, je min počet ľudí na ihrisku? Môžu aj 10ročné deti?
Ďakujem

Paintball Košice

Dobrý deň, min. počet hráčov je 6. Ak bude na ihrisku prítomný rodič, môžu hrať
aj deti, posledné slovo ale má inštruktor, ktorý zhodnotí či to bezpečnosť
dovolí – maska musí sedieť pevne na hlave, dodržiavanie bezpečnostných a
herných pravidiel je samozrejmé.

Juraj Lukac

Co stoji dokupenie guliciek

Zlavomat.sk

Pekný deň Juraj. 100 kusov guličiek – 5 €.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore