Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Permanentný make-up s microbladingom

3,9 / 5 Miracle Studio Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Jana

Ake je po zakroku (mikrobl.pier) obmedzenie a po aku dobu (sauna, slnenie, plavanie) ?

Miracle Studio

Dobrý den, po aplikácii pier je dobré po dobu regenerácie vynechať saunu,slnenie,so­lárium,plávani­e,náročnú športovú aktivitu. Regenerácia je individuálna u každého klienta od 3do6dní. Pery budú veľmi suché, vyžaduje sa časté potieranie mastičkou ktorú dostávate u nás po zákroku. Samozrejme klientky bežne ihneď po zákroku idú jesť,piť,fungujú viacmenej normálne, chodia samozrejme do práce.

Martina

Martina Zambova chcem sa vas opytat ze to len 70eur obocie a potom sa uz neplati ja mam dost citlivu pokozku neviem ci nebude nejaka reakcia a na ktorej robyte ulici ?

Miracle Studio

Dobrý den, kupón je platný na tu službu ktorú si zakúpite, teda ak chcete obočie tak obočie. V kupón sú zahrnuté 2 sedenia teda aplikácia obočia a druhé sedenie ako korekcia obočia. Reakcia nastane v prípade že ste alergická na konkrétnu zložku. Ako lidocain, pyrucain, meso Kain, tetrakain… Pigmenty sú biologické a hypoalergenne. Sídlíme na Triede SNP 61 /b vedľa spoločenského pavilónu na terase v budove Kosil v Košiciach.

Michaela

Dobrý deň, prosím Vás aké je to púdrové obočie?

ďakujem

Miracle Studio

Dobrý den, púdrové obočie je obočie jemne vyplnené arebným pigmentom do tvaru os korena nosa sa pracuje svetlým pigmentom pokračuje sa tmavším pigmentom a pri špičke obočia sa aplikuje najtmavší pigment pre plynulý a prirodzený dojem.

Iveta Ščerbáková

Vdaka za odpoved. Aky je rozdiel medzi jednotlivymi typmi tetovania obocia? Totiz neviem, ktore si mam zakupit.

Miracle Studio

Dobrý den, kontaktujte nás na telefónnom čísle 0911 924 961, a môžete sa objednať na bezplatnú konzultáciu k nám a pomôžeme vám s výberom typu obočia.

Iveta Ščerbáková

Dobry den, do kedy sa da kupit kupon?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

táto akcia je naplánovaná do 16. 10. To však nezaručuje, že sa nemôže vypredať aj skôr. Preto odporúčame zakúpiť voucher v predstihu.

Pekný deň!

Renáta Horváthová-Balková

Dobry vecer,mala by som zaujem o permanentny make-up obocia, ale docitala som sa na vasej stranke, ze cca po 3 tyzdnoch je potrebna korekcia. Zial, pracujem v zahranici a chodim domov len na dva tyzdne raz za dva mesiace. Preto ma zaujima, ci je ta korekcia nutna po troch tyzdnoch, alebo to moze byt aj neskor.
Dakujem za odpoved

Miracle Studio

Dobrý den , korekcia je u väčšiny klientov nutná . 3 týždne sú doma minimálna po ktorej sa u nás chodí na korekciu tak že nieje problém ak vydržíte prísť na korekciu aj po viac ako 3 týždňoch.

Monika Handzušová

Môžem si zakúpiť kupon keď som diabetička na inzulínovej pumpe bez komplikácii.

Miracle Studio

Dobrý den, ano nemal by to byť problém pri tejto metóde. Aplikácia pigmentu prebieha len vo vrchnej časti pokožky tak ze je to aj pre vás vhodné.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore