Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Virtuálna realita už aj v Trenčíne! Zahrajte sa!

4,9 / 5 VR-TN Virtuálna realita Trenčín Trenčín  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Silvia

Dobrý deň. Je to vhodné aj pre deti? Napríklad ten podmorský svet. Mohla by som na to ísť so 6 ročným synom? Ďakujem

VR-TN Virtuálna realita Trenčín

Dobrý deň
Virtuálna realita je primárne určená pre dospelých a je tomu prispôsobený samotný headset, ovládače i aplikácie či hry. Malé deti nás navštívili už tiež (najmladšie mali asi 7 rokov), no vždy nastali dva problémy – headset im bol veľký a nedržal dobre na hlave ani pri maximálnom utiahnutí a výber hier bol veľmi obmedzený, takže ich to dlho nebavilo.

Petra

Dobrý deň, keď je napísané že máme k dispozícii 2 zariadenia, a je to pre 1–4 osoby, tak to znamená že sa môžme striedať po 2 osoby na tom za tych 65 minut ? A koľko cca trvá 1 hra ?

VR-TN Virtuálna realita Trenčín

Dobrý deň.
Ak je kupón na 2 zariadenia, dostanete k dispozícii skutočne 2 zariadenia čo znamená, že súčasne môžu hrať dve osoby a môžu sa napríklad v hre stretnúť a hrať spolu (prípadne proti sebe). Kupón sa vzťahuje na zariadenia, nie na počet osôb. Ten je uvedený čisto informatívne. To znamená, že osôb môže prísť viac a na jednom zariadení sa môžu striedať alebo môže prísť len 1 osoba a hrať sa 2 hodiny bez prerušenia. Dĺžka hry záleží od samotnej hry a jej typu. Existujú krátke, na pár minút ako aj dlhé na niekoľko hodín. Hry sa môžu samozrejme meniť podľa želania.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore