Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Celodenné bláznenie sa v Halloweenskej Tatralandii či Bešeňovej

4,6 / 5 TATRALANDIA Liptovský Mikuláš  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Monika

Dobrý deň prajem, chcem sa spýtať keď zakupime voucher či je možné ho uplatniť na druhy deň, no a či je problém že by sme sa preukazali na mobile, pretože nemáme si to kde vytlačiť keďže sme ubytovaní na chate. Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, ak zvolíte spôsob platby kartou online, voucher Vám bude odoslaný ihneď po zrealizovaní platby. Voucher je potrebné vytlačiť. Prajem Vám pekný deň!

Martina

Dobrý večer, dňa 20.9 som zakúpila lístky a stiahli mi už aj peniaze,vouchery ešte neprišli a s priateľom by sme ich chceli využiť tento víkend

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Vaša platba ešte nebola spárovaná s objednávkou. Vykonala som manuálne párovanie. Vaše vouchery Vám boli odoslané na emailovú adresu. Prosím, skontrolujte si aj vedľajšie priečinky (reklama, spam). Ak by ste mali ďalšie otázky, prosím napíšte nám na podpora@zlavomat.sk alebo nás kontaktujte telefonicky: +421 232 117 3­21. Prajem Vám pekný deň!

Michal

Dobrý deň,

Prosím Vás môžem zakúpené kupóny stornovať a žiadať peniaze naspäť? Ak áno, akým spôsobom?
Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, prosím, napíšte nám na podpora@zlavomat.sk. Radi Vám povieme podrobnejšie informácie. Prajem Vám pekný deň!

Kristína

Dobrý deň,
14.9. som vyplatila bankovým prevodom vstup do Tatralandie 2×17,90€ a stále mi neprišli kupóny na mail.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, vouchery evidujeme ako odoslané na Váš e-mail, skúste si skontrolovať aj priečinok spam, reklama alebo propagácie. Vouchery si taktiež môžete po prihlásení kedykoľvek stiahnuť zo svojho užívateľského profilu. Stačí otvoriť https://www.zlavomat.sk/prihlasenie, kde vložíte e-mail a heslo. Po prihlásení uvidíte vpravo hore tlačítko „Moje nákupy“, po kliknutí naň sa Vám zobrazí Váš účet so všetkými zakúpenými vouchermi. V prípade akýchkoľvek nejasností nás môžete kontaktovať emailom na podpora@zlavomat.sk alebo telefonicky na čísle +421 232 117 3­21. Prajem Vám pekný deň

Veronika

Dobrý deň.
Vyplatila som vstup do Tatralandie 15.9.2017, bol to štátny sviatok a nasledne víkend. Kupóny mi však ešte na mail nedošli. Je možné že peniaze Vám ešte neprišli?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Vaša platba nebola spárovaná s objednávkou. Manuálne sme tak spravili. Vouchery Vám boli práve odoslané na email. Prosím, skontrolujte si aj priečinky spam, reklama. Prajem Vám pekný deň!

Marian

Dobry den, nikde tu nevidim info dokedy sa da kupit listok tu cez zlavomat.

Tatralandia

Dobrý deň, predaj bude bežať už len pár dní. Predbežne je nastavený do 22.9.

Daniela

Dobrý deň,je možné zakúpiť vstupenky teraz a už dnes cca.o 2–3 hodinky ich využiť?? Je to technicky možné a viete mi to zagarantovat? Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Daniela, ak zvolíte spôsob platby kartou online, vouchery Vám budú odoslané ihneď po úhrade.

Ivana

Dobrý deň kupila som si 5 vstupeniek aj mi to odobralo z účtu ale neprisli mi vouchery 😐

Zlavomat.sk

Dobrý deň, vouchery evidujeme ako odoslané na Váš e-mail, skúste si skontrolovať aj priečinok spam, reklama alebo propagácie. Vouchery si taktiež môžete po prihlásení kedykoľvek stiahnuť zo svojho užívateľského profilu. Stačí otvoriť https://www.zlavomat.sk/prihlasenie, kde vložíte e-mail a heslo. Po prihlásení uvidíte vpravo hore tlačítko „Moje nákupy“, po kliknutí naň sa Vám zobrazí Váš účet so všetkými zakúpenými vouchermi. V prípade akýchkoľvek nejasností nás môžete kontaktovať emailom na podpora@zlavomat.sk alebo telefonicky na čísle +421 232 117 3­21. Prajem Vám pekný deň

Lýdia

Dobrý den potrebovala by som vedieť či ten woucher platí všeobecne ododnes? Či len na tu akciu Halloween.

Zlavomat.sk

Pekný deň Lýdia, voucher je platný, môžete si akciu zakúpiť. Od 17.9. Vás čaká Halloweenska výzdoba.

Katka

Ak vyuzijem vstup do besenova a mala ma 5.5 roka potrebuje kupin alebo ma vstup zdarma?

Zlavomat.sk

Pekný deň Katka, pri voucheroch nerozlišujeme, či sa jedná o dieťa alebo dospelého. Môžete ho zakúpiť aj pre Vaše dieťa, prípadne vstup pre dieťa zakúpiť osobitne priamo na pokladni.

Petra Nemčková

Dobrý deň, dostala som voucher ako darček ktorý mi prišiel smskou, chcem sa opýtať stačí sa pri vstupe preukázať číslom vouchera QR kód mi vytlačiť nejde ani nič viac k tomu v podstate nemám len smsku. Ďakujem za odpoveď

Zlavomat.sk

Dobrý deň, voucher aj s QR kódom do Aquaparku Vám odporúčame vytlačiť a preukázať sa ním pri pokladni. Ak by ste mali problém nájsť Váš voucher skontrolujte si prosím všetky vedľajšie priečinky vo Vašej emailovej schránke (spam, reklama). Ak sa prihlásite na náš portál v sekcii „Moje nákupy“ taktiež nájdete Váš voucher. Môžete sa na nás obrátiť na adrese: podpora@zlavomat.sk. Prajem pekný deň!

Lucia

Dobry den,

kolko by stal doplatok za vstup do saun v Tatralandii?

Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Lucia, kúpou kupónu máte možnosť si zakúpiť zvýhodnený jednorazový vstup do Keltského saunového sveta (max. na 3 hodiny) za doplatok len 5 € (platíte priamo na mieste).

Michaela Gašparíková

Dobrý deň, je v ponuke aj vegetarianske bezmäsité menu? Ďakujem za odpoveď.

Tatralandia

Dobrý deň,
Áno. Vždy je v ponuke aj 1 bezmasite menu.

Eva

Dobry den. Menu znamena moznost vybrat si akekolvek jedlo z restauracie alebo len nieco konkretne? Dakujem.

Tatralandia

Dobrý deň,
Pre zlavomaty je pripravene specialne menu. Vyber je z 2 jedál – 1 masite, 1 bezmasite. Hlavné jedlo+ polievka. Ponuka sa každý deň mení a teda nie je vopred daná.

Alexander Vontszemu

dobry chcem sa spytat ci voucher staci mat v telefone a stym sa preukazat alebo treba ho mat vytlaceny dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, voucher do Aquaparku Vám odporúčame vytlačiť a preukázať sa ním pri pokladni. Prajem pekný deň!

Július

Dobrý deň. Je možné využiť za 5 € doplatok aj vstup do saunového sveta v Bešeňovej? Ďakujem

Tatralandia

Dobrý deň,
Áno je to možné.

Timea

Dobrý deň, prosím vas ako je možné že nedokazete zagarantovat skrinky? Keď prídeme a skrinka sa nám neujde budeme celá rodina nosiť všetko oblečenie od bazéna k bazénu so sebou? Je možné mať menej skriniek ako je vasa kapacita? Dakujem

Tatralandia

Dobry den,
Vo vyhláške mz sr 308 z roku 2012 je uvedené, že sa dovoľuje mat nižší počet skriniek ako je kapacita areálu. Ešte sa nám však nestalo, že by sme museli zastaviť predaj kvôli skrinkám. V prípade, že by boli skrinky obsadené určite budete vopred upozornená ešte pred vstupom do areálu. Okrem skriniek máme k dispozícii aj trezory, kde si mozete odlozit vase cennosti.

Žaneta Masná Köbölová

Dobry deň. Chcela by som sa opýtať do kolkého septembra máte otvorený cely areál vratane vonkajších tobogánov. Ďakujem

Tatralandia

Dobrý deň, celý areál je štandardne otvorený do konca letnej sezóny – 17.9. .Záleží však aj na počasí a iných faktoroch. Aktuálne informácie môžete sledovať priamo na stránke tatralandia.sk na home page, vpravo na lište

Daniela Šmidová

Dobrý deň, pri zakúpení zľavneného vstupu je možné ho využiť do decembra aj cez víkendy a sviatky? Alebo platí len od pon-piatok, ďakujem.

Tatralandia

Dobrý deň,
Vstup je bez obmedzení, tzn. platný aj cez víkendy a sviatky

Jana

Dobrý den ,již jsem se ptala,ale má otázka byla nějak přeskočena ,nebylo mi na ni zodpovězeno a tak si dovolím stejnou otázku položit ještě jednou......ráda bych se zeptala zda při doplatku +2 euro do Bešeňové se tato vaše akce vztahuje na bazény venkovní i vnitřní?děkuji za odpověď.

Tatralandia

Dobrý deň, odpovedali sme vám vo vašom prvom príspevku.

Nikola

Platí to aj cez sviatky,vikendy?

Tatralandia

Dobrý deň, platnosť je bez obmedzení. Môžete ho využiť kedykoľvek v dátumoch od 4.9. do 25.12.

simona

Máte napísané 17.9.-23.12.2017 čiže platí od 17.9?

Tatralandia

Dobrý deň, voucher platí od dnes- 4.9. do 25.12.

Mirka

Od akého veku môžu deti do saunového sveta. Pustili by tam aj 9 ročného? ďakujem

Tatralandia

Dobrý deň, do saunového sveta môžu vstúpiť už 6 ročné deti. Vstup je však s určitými obmedzeniami:
Deti od 6 do 12 rokov majú povolený vstup len v čase od 10:00 do 11:00 hodiny na max. 3 hodiny a to len v doprovode osoby staršej ako 18 rokov.

Lucia Chupáčová

Dobrý deň, dokedy sú prosím sprístupnené tobogány v tatralandii? 😊

Tatralandia

Dobrý deň, všetky tobogany (tj 26) by mali byť otvorené do konca letnej sezóny – 17.9., záleží však na počasí a dalsich faktoroch. Po letnej sezóne bude otvorených 6 toboganov. Aktuálny stav si môžete pozrieť vždy v deň návštevy na stránke Tatralandie (uvedené na home page vpravo na lište). :)

Jana

Dobrý den,ráda bych se zeptala zda při doplatku do Bešeňové se tato akce vztahuje na bazény venkovní i vnitřní a od kdy tato akce platí.

Tatralandia

Dobrý deň, pri doplatku do Bešeňovej máte tak isto nárok na vstup do celého areálu na celý deň. Do konca letnej sezóny (17.9.) je otvorený celý areál, po tomto dátume sa časť areálu uzatvára. Stále však máte dostupné všetky otvorené vonkajšie aj vnútorné bazény. Aktuálne informácie môžete sledovať na: http://www.besenova.com/info/besenova/otvaracia-doba/. Akcia platí od 4.9. do 25.12.

marcela

Ako je to z deťmi do 12 rokov treba zakúpiť rovnaký lístok ako pre dospelých ?

Tatralandia

Dobrý deň, Pri voucheroch nerozlišujeme, či sa jedná o dieťa alebo dospelého. Môžete ho zakúpiť aj pre dieťa do 12 rokov, prípadne vstup pre dieťa zakúpiť osobitne priamo na pokladni. Je to na vašom zvážení. Letný cenník si môžete pozrieť tu a porovnať: http://www.tatralandia.sk/zazitky/aktualne-cenniky/leto-2017/. O pár dní by sa mal zverejniť aj jesenný cenník. Treba sledovať stránku Tatralandie, ale spravidla sa voucher oplatí a vychádza najvýhodnejšie (pokiaľ máte dieťatko do 3 rokov, má nárok na vstup zadarmo)

Michaela Rošteková

Dobry den.. pise tam ze je to platne do 25.12.2017 ale odkedy je to platne? Od akeho datumu??

Tatralandia

Dobrý deň,
vouchre je možné využiť už od dnes.

Lukáš Lipták

Od kedy je platnosť voucheru?

Zlavomat.sk

Pekný deň,
vouchery sú platné od dnes :)

Peter

Ako je to z deťmi do 12 rokov treba zakúpiť rovnaký lístok ako pre dospelých

Tatralandia

Dobrý deň,
Pri voucheroch nerozlišujeme, či sa jedná o dieťa alebo dospelého. Môžete ho zakúpiť aj pre dieťa do 12 rokov, prípadne vstup pre dieťa zakúpiť osobitne priamo na pokladni. Je to na vašom zvážení. Letný cenník si môžete pozrieť tu a porovnať: http://www.tatralandia.sk/zazitky/aktualne-cenniky/leto-2017/. O pár dní by sa mal zverejniť aj jesenný cenník. Treba sledovať stránku Tatralandie, ale spravidla sa voucher oplatí a vychádza najvýhodnejšie (pokiaľ máte dieťatko do 3 rokov, má nárok na vstup zadarmo)

Anna

Dobrý deň, do kedy bude možné zakúpiť zľavnené vstupy?

Tatralandia

Dobrý deň, predaj je predbežne naplánovaný do 18.9.. Dátum sa však môže ešte zmeniť.

Luboš Michalek

Dobrý den, proč není stejná nabídka i do Bešenové, ale jen za doplatek?

Tatralandia

Dobrý deň, propagácia na zľavovom portály zľavomat je nastavená na podporu návštevnosti Tatralandie.

Soňa

Ak si kúpim lístky aj s menu tak to bude platiť aj v besenovej? Alebo len bez jedla.

Tatralandia

Dobrý deň,
Ak si kúpite lístky aj s menu to isté vám platí aj v Bešeňovej. Tzn. máte celodenný vstup aj s menu

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore