Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Uvoľňujúca alebo aromatická olejová masáž

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Riso

Cele telo znamena aj prsia, zadok, brucho … ? Aky je rozdiel medzi 60 a 80 min masazou ?

Phdr.Petronela Luptakova

Dobrý deň,
Chcela by som sa opytat aky olej pri masáži používate a ci sa da priniest svoj olejček:) A ďalšia otazka pre mna velmi dôležitá kolko rokov sa venujete svojej praci ? Dakujem za odpoved

Svet masáží a relaxu

Dobrý deň prajem,
ak máte svoj obľúbený olejček ktorý je vhodný na masáž, nech sa páči môžte si zvoliť svoj vlastný, ale nemusíte mať obavy používam rastlinné itných prírodných surovín, pokožku vyživujú, regenerujú, zvlhčujú a zachovávajú pevnosť pokožky, neobsahujú chem. zložky aparafín.

Čo sa týka Vašej druhej otázky príde mi neopodstatnená a pre mňa nepochopená ale presviedčať Vás nebudem. Ja pôsobím pri tejto peknej práci tretí rok.
Som presvedčená že ak má len dĺžka doby vykonávania akejkoľvek činnosti byť jediným alebo hlavným faktorom či mierou výšky kvality vykonávanej činnosti je to neopodstanený názor.
Podľa mňa ak vykonávame svoju prácu s radosťou, napĺňa nás a sledujeme ňou zlepšiť zdravotný stav masírovaiiného klient to vycíti …

Samozrejme praxou získavame rôzne zručnosti a skúsenosti ale niekedy môžeme skĺznuť aj do nezáujmu či rutinnej stagnácie …

Ale samozrejme každý máme nárok na vlastný názor.

S pozdravom Čurilová

Mitrová Lenka

Dobrý deň chcela by som sa spýtať či sa dá ísť na masáž vo dvojici v rovnakom čase a či masírujete aj cez víkend. Vopred ďakujem za odpoveď. S pozdravom Lenka.

Svet masáží a relaxu

Dobrý deň prajem,

je mi ľúto veľmi rada by som ale keďže akciu ponúkam sama za seba tak masáž ponúkam individuálne, bežne príde pár spolu s tým, že na seba navzájom počkajú, chápem že je to pre jedného vždy akoby strata času ale keď s tým počítate vopred tak sa môže vyplniť možno aj užitočne … (myslím kto ako potrebuje – práca na ntb alebo kniha .. aspoň sa na chvíľu zastavíte a zrelaxujete aj týmto spôsobom … ale to je už skutočne na Vás, vôbec Vám nebudem zazlievať ak máte na to iný názor a chcete hlavne ušetriť čas :-)

Väčšinu víkendov som bohužiaľ mimo BA lebo milujem hory a prírodu + mám rodinu ale ak som v BA tak sa dá dohodnúť, len je to skôr výnimočné.

Aj tak ďakujem za prejavený záujem,
V každom prípade prajem príjemný zážitok z masáže už kdekoľvek
S pozdravom Vierka

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore