Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Hrnček s vlastnou potlačou

4,6 / 5 Potlač vecí (2 pobočky) Trenčín  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Martina

Dobrý deň,
ja by som si rada dala potlačiť hrnček fotografiou, ale hrnček by mal mať 500 ml poprípade 400 ml. Máte v ponuke aj hrnčeky s takýmto objemom?
Dakujem za odpoved.
Martina

Potlač vecí

Dobrý deň, v ponuke mám momentálne iba jeden typ hrnčekov a to s objemom 300 ml.
Ak by bol väčší záujem tak nebude problém rozšírenia sortimentu.
S pozdravom Roman Dužík.

Beráková Ľubica

ešte jednu otázku – mám foto vo veľkosti 70,4 KB – bude to postačujúce – netrvám na detailoch fotky, ale aby fotka nemala príliš veľké zrno. bude na hrnčeku fotka aspoň v takej kvalite ako vidím na displeji počítača vo veľkosti pohľadnice?

Potlač vecí

Dobrý deň, samozrejme že väčšia veľkosť obrázku je lepšia ale záleží aj na jeho zložitosti. Napríklad portrét s bielym pozadím a fotka zábavného parku kde je veľa rôznych farieb bude mať pri rovnakom rozmere úplne inú veľkosť. Treba poslať podklady a potom sa rozhodnete podľa návrhu či to bude vyhovovať. Niekedy sa to dá zlepšiť aj prevodom na väčšie DPI.
S pozdravom Roman Dužík.

Beráková Ľubica

dobrý deň. Ja som kúpila pod jedným voucherom 3 hrnčeky. ale na každý chcem inú fotku. ale teraz zisťujem, že nahrať je možné len jednu. Postačuje, ak do mailu priložím 3 fotky a a napíšem že na každú chcem jednu foto? a kde je možné si pozrieť ako to bude na hrnčeku vyzerať? – neviem upraviť foto, ak nevidím ako sa mi zobrazí…

Potlač vecí

Dobrý deň, úplne stačí poslať fotky spolu a napísať ktorú a kam chcete uložiť. Po obdržaní podkladov robím návrh a ten posielam na odsúhlasenie. Hrnčeky idú do výroby až po odsúhlasení návrhov prípadne po zmenách ktoré zákazník požaduje.
S pozdravom Roman Dužík.

Lucia Kotesova

Dobry den,
kupila som si voucher a mala by som otazku. Mozem si dat na hrncek dve fotografie (z jednej a druhej strany hrnceka)? Tak ako mate aj na jednej ukazkovej fotke v prezentacii. Vdaka za info Lucia

Potlač vecí

Dobrý deň, samozrejme že je to možné. Do plochy 20cm x 8cm určenej na potlač sa dá vložiť aj koláž viacerých fotiek.
S pozdravom Roman Dužík.

Dominika

A ešte som sa zabudla spýtať, či môže byť fotka na hrnčeky aj na ležato aj na stojato? Písala som Vám aj mail, ale neprišla mi odpoveď. Ďakujem

Potlač vecí

Nezáleží na formáte fotiek. Ide len o to ako sa umiestnia do potlačiteľnej plochy 20 cm x 8 cm.
Dá sa tam dať rôzna koláž aj s kombináciou obrázok a text.
Všetko záleží len na požiadavke zákazníka.

Dominika

Dobrý deň, chcem sa spýtať, ak by som chcela viac šálok a zakúpila by som si viac kupónov, bude sa platiť len jedno poštovné 2 eurá ? alebo na každú šálku zvlášť?
Ďakujem

Potlač vecí

Dobrý deň, ak si zákazník kupuje viacej kusov tak poštovné sa nehradí (počet voucherov x 2,–€) ale cenu posielam podľa hmotnosti zásielky a cenníku pošty. Cenu poštovného neplatíte cez Zľavomat ale prevodom na môj účet prípadne dobierkou s tovarom. S pozdravom Roman Dužík.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore