Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Štýlový obraz na plátne z vlastnej fotografie

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Martin

Dobrý deň, platnost na zakúpenie voucheru je do 19.11.2017. Bolo by mozné, ze voucher zakupim do toho 19.11.2017, no využijem ho o nieco neskor povedzme do 2 tyzdnov od kúpy ? Dakujem za odpoved.

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, nie, nie je to možné, voucher je potrebné uplatniť do uvedeného termínu. Po tomto termíne môže byť platná kampaň s inými podmienkami.

Filip

Dobrý deň,
mám otázku ohľadom kvality plátna a použitých farieb. Rozmýšľam totiž, že si dám takýmto spôsobom vytlačiť 3 svoje foto v rozmere cca 90×60. Ide o fineart krajinárske fotografie vo vysokom rozlíšení (cca 10000×7500), farebne dolaďované v prof. editoroch. Preto by ma zaujímalo, či je daný typ plátna a farebné podanie vhodné pre takýto typ fotografii. Vopred ďakujem.

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, štandardne tlačíme obrazy na polyesterové umelé plátno, ktoré je zahrnuté v cene voucheru. Pre čo najlepší výstup odporúčame zvoliť si kvalitnejšie-bavlnené plátno. Túto možnosť máte pri vytváraní objednávky samotného obrazu, kde si môžete zvoliť kvalitnejšie plátno Canvas (za príplatok, nie je zahrnuté v cene voucheru).

Anna Lalinská

Dobrý deň mám vorcher ale neje mi tam nahrať fotka ak by som vam ju poslala nahrali by ste mi ju tam vy?vdaka

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, prosím kontaktujte nás na našom on-line chate na www.faxcopy.sk v pracovných dňoch od 08,00 do 16,00 hod. Kolegovia zo zákazníckej podpory vás budú navigovať, prípadne vám pomôžu fotografiu vložiť.

Martina

Dobrý deň, konkrétne foto na plátno na konečnú finalizaciu treba poslať do 19.11.2017?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, áno objednávku s nahratou fotografiou treba korektne zadať najneskôr 19.11.2017.

Eva

Dobrý deň, je možné vytvoriť obraz zložený z 2 fotiek, ktorých rozlíšenie je 3992×2340? ďakujem

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, áno, je to možné. V on-line editore pre vytváranie objednávky na fotoobraz jednoducho zakliknete možnosť pre vloženie viac fotografií (koláž) a môžete si ich umiestnenie v rámci obrazu prispôsobiť.

Anna

Dobrý deň, vzala by mi online aplikácia fotku 720×960 na vytvorenie fotky na platne?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, pokiaľ je rozlíšenie nedostatočné, on-line aplikácia neumožní takúto objednávku uložiť. Po nahratí fotografie aplikácia vyhodnotí jej kvalitu vzhľadom na zvolený formát obrazu a formou emotikonu s upozorňujúcim textom vás na vhodnosť fotografie upozorní.

Eva

Je možné vytvorit obraz aj z mensieho poctu pixelov? 720×481?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, pri menej kvalitných podkladoch je predpoklad, že výstup – a teda samotný obraz nebudú pekné a pri tlači vznikne nežiadúci raster. Takto nízke rozlíšenie odporúčame tlačiť na fotografiu 10×15 cm.

Simona

Dobry vecer,

Bolo by mozne na platno v ramci tohto voucheru vyhotovit aj kolaz z fotiek? Samozrejme ze tu by som si vytvorila sama.
Dakujem za odpoved vopred.

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, áno samozrejme, na plátno je možné vytlačiť čokoľvek – ak máte vytvorenú koláž, stačí ju nahrať pri vytváraní objednávky do nášho on-line editora v bežnom formáte (jpg, png).

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore