Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Exkluzívna jazda na formule Renault 2.0

4,8 / 5 Enjoy Racing Letisko Trenčín (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Matej Macho

Zdravím,
je možné doobjednať väčší počet kol? 15-minutova jazda mi príde krátka, chcem to darovať budúcemu svokrovi k 50tke ale neviem či mu nebude 15 minút malo. Vopred ďakujem za odpoveď.
S pozdravom, M.

Enjoy Racing

Ahoj Matej,

samozrejme, je to možné. Keďže sa jedná o individuálnu ponuku, skús nám prosím ťa napísať na e-mail info@enjoyracing.sk alebo zavolaj na číslo 0908 451 116 a určite niečo vymyslíme.:)

S pozdravom

Tomáš, Enjoy Racing

Mirka

Dobrý večer jazdite aj okolie Spišskej Novej Vsi? ak nie ake mesta su v ponuke ďakujem

Enjoy Racing

Ahoj Mirka,

žiaľ, pri Spišskej Novej Vsi nejazdíme. Jazdíme len v Trenčíne. Určite stojí za to urobiť si výlet.:) Trenčín a okolie je veľmi pekné.

S pozdravom

Tomáš, Enjoy Racing

Danka

Ahoj, rada by som kúpila jazdu na Renolte pre manžela, ale má hraničnú výšku 189cm a váhu mierne prekračuje-je to veľký problém? A pri Ariel Atome som si tieto obmedzenia nevšimla…Sú aj tam?
S pozdravom
 Danka

Enjoy Racing

Ahoj Danka,

pri Arieli Atom nemáme váhové a výškové obmedzenie. Formula má úzky kokpit, preto sú tam obmedzenia. Ak by sa do nej nezmestil, bez problémov si môže užiť jazdu na Atome.:)

S pozdravom

Tomáš, Enjoy Racing

Katy

Ahoj, v príplatkoch je aj príplatok za PHM. Je to paušál alebo platí iba pri verzii bez paliva. Alebo sa palivo platí 2×? vdaka.

Enjoy Racing

Ahoj Katy,

pri variante bez paliva sa na mieste hradí 20 Eur, pri variante s palivom sa už na mieste nič neplatí.

S pozdravom

Tomáš, Enjoy Racing

Peto

Zdravim. Jazdi na letisku vzdy len jedno auto? Alebo viacero naraz? Videl som nejake vidoe z letiska od Vasho zakaznika. Zdalo sa ze formula na rovi kach nedosahuje plnu rychlost. Jazdec to turoval ale ariel atom mu utiekol ako nic. Na aku rychlost to mate sprevodovane? Ci mate obmedzene otacky na formulach? Nerad by som tam prisiel a zistil ze formule maju priskrteny vykon.

Enjoy Racing

Ahoj Peto,

na začiatku sme robili jazdy tak, že pred formulou jazdil Ariel Atom ako sprievodné auto s profesionálnym jazdcom. Aj keď v reále jazdci na formule jazdili rýchlejšie ako keď jazdili sami (mali väčšiu istotu pri rýchlosti v zákrutách), väčšina ľudí to aj napriek tomu považovala za spomaľovanie. Niekedy je to proste o pocitoch.:) Teraz teda jazdí na dráhe každý sám a vždy je na dráhe len jedno auto. Čo sa týka momentu, že formula nestíhala Arielu, je to tak. Ariel Atom ako jedno z najrýchlejších áut na svete je v zrýchleni lepší (2,7s z 0 na 100 km/h oproti 3,5s pri formule). Druhá vec je, že nie každý pri jazde na formule dá proste na rovinke nonstop plyn na podlahu. Vôbec sa ale nemusíš báť výkonu, formula nemá priškrtený výkon ani obmedzovač otáčok. Aktuálne je sprevodovaná na maximálku cca 230 km/h.

S pozdravom

Tomáš, Enjoy Racing

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore