Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Regeneračné ošetrenie tváre či odstránenie nadbytočného tuku

4,9 / 5 Salón dokonalej postavy Kysucké Nové Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Gabriela

Dobry den, je mozne podstupit odstranenie tuku nakolko som 6 mesiacov po porode (cisarsky rez) a este kojim? Vopred dakujem za odpoved.

Salón dokonalej postavy

Dobrý večer, po pôrode na spevnenie bruška a odstránenie tuku je to idealne, ale neodporúča sa ošetrenie absolvovať počas kojenia. keby ste nekojili mohlo by sa ošetrenie absolvovať už po mesiaci. Ak budete mať záujem môžte sa ozvať, keď prestanete kojiť. Prajem pekný večer.

Štefan

Ako treba vybrať permanentku 6×60 min ošetrenie( myslím každý druhý deň alebo dva krát do týždňa) , a aké ošetrenie tela je v tom?

Salón dokonalej postavy

Dobrý večer, ošetrenia sa absolvujú v 7 dňových intervaloch. Dá sa ošetriť pri jednej návšteve zadok,stehná alebo brucho a chrbát čo si vyberiete. Prajem pekný večer Backová

Michaela Urbanová

Dobrý deň,
v akom časovom rozmedzí treba chodiť na ošetrenie tváre?
Ďakujem

Salón dokonalej postavy

Ošetrenia tváre je dobré opakovať v 7 dňových intervaloch. Už po druhom ošetrení je vidieť spevnenie pokožky. Ideálnych je 6 ošetrení opakovaných v 7 dňových intervaloch. Potom sa odporúča opakovať ošetrenia 1–2 krát za mesiac. Pri pravidelných ošetreniach sa stimuluje tvorba kolagénu a elastínu, pleť sa stáva pružnejšia, pevnejšia,zabraňuje sa predčasnému ochabovaniu – stárnutiu pleti. Prajem pekný večer, v prípade ďalších otázok ma kontaktujte.

Iveta A

Dobrý deň, koľko krát je potrebné zopakovať procedúru – odstránenie nadbytočného tuku aby bolo vidno výsledky.? Ďakujem

Salón dokonalej postavy

Dobrý večer, prvé výsledky sú viditeľné už po 2. ošetrení, avšak pre optimálne výsledky je vhodných 5–6 ošetrení v závislosti od množstva tuku v danej oblasti, preto je výhodné zakúpenie permanentky 6 ošetrení za cenu 5. V prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať.

BLANKA ŠTEFANKOVA

Dobry den potrebujem dat tvar do pporiadku mam ju strasnu tvoria da mi akne … dakujem

Salón dokonalej postavy

Dobrý deň, naše ošetrenie nie je zamerané na liečbu akné, ide o regeneračné ošetrenie zamerané na spevnenie pokožky, vypnutie pleti a redukciu vrások. Ak by ste mali záujem o takéto ošetrenie, akné nie je kontraindikáciou, dá sa aplikovať aj na pokožku s akné. Prajem pekný deň, s pozdravom Backová

Denisa Marcová

Dobry den. Chcela by som sa opýtať či je osetrenie vhodne aj pre tvar s rosaceou. Dakujem

Salón dokonalej postavy

Dobrý deň, o aké ošetrenie by ste mali záujem a v akom rozsahu máte toto ochorenie? Ak máte záujem o ošetrenie tváre, spevnenie pokožky a redukciu vrások a ochorenie je rozvinuté len na niektorých miestach (obvykle nos a oblasť líc), je možné nastaviť prístroj na jemnejšie parametre v problematických oblastiach, avšak u veľmi citlivej pokožky je procedúra sprevádzaná začervenaním tváre, ktoré zmizne do 2. dňa. Ak je však ochorenie silno rozvinuté a pokožka extrémne citlivo reaguje na teplo, najmä praskaním cievok, tak sa ošetrenie neodporúča. Prajem pekný deň a v prípade ďalších otázok ma neváhajte kontaktovať.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore