Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

KETONDIET – špeciálny nápoj pre znižovanie telesného tuku bez „jojo-efektu“

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

LENKA HOVANCOVA

Pri zvysenej stitnej zlaze,uzivanie ma vysledok???

Bestbody

Dobry den, to ci uzivanie KetonDiet bude mat ucinok pri zvysenej stitnej zlaze zavisi aj od roznych inych faktorov ako napriklad uzivanie liekov na stitnu zlazu, psychika, pohybovy rezim, anamneza… . Preto je tazko povedat, aky to bude mat efekt. Mnozstvo roznych zakaznikov ma velmi dobre vysledky so spalovanim tukov a chudnutim pomocou prave tejto ketonovej diety. Jedno co viem povedat je, ze Vam to neuskodi, prave naopak doda vam to okrem ineho aj potrebne ziviny. Mozno by stalo za to to vyskusat. Pekny den.

Marta

Dobrý deň, moja váha je 88 kg a výška 165cm. Mám problémy hormonálne, bola som raz na umelom oplodnení a strašne by som chcela schudnúť. Vyskúšala som rôzne diéty aj tablety a nič mi nepomohlo. Mám spomalený metabolizmus potvrdila to endokrinologicka a toho času beriem lieky Duphaston, a Gluccophage 2 × 1 tabletku. Myslíte že by som mohla začať piť váš nápoj?

Bestbody

Dobry den, dakujeme za doveru. Vas problem je kombinacia roznych biologickych pochodov a z toho dovodu sa na efekte chudnutia podiela omnoho viac tazsie ovplyvnitelnych faktorov. Nas napoj spolu s dodrziavanim pribaleneho stravovacieho planu neobsahuje ziadne kontraproduktivne latky. Obsahuje makro a mikro nutrienty, ktore sa bezne vyskytuju v potrave. Myslim si, ze nas napoj mozete zacat pit a tiez dodrziavat nas plan. Je prisposobeny na chudnutie, ale otvorenou otazkou je vasa hormonalna rovnovaha, ktora tiez moze ovplyvnovat to ci schudnete. Pre efektivnejsie nastavenie programu na chudnutie by bola mozno vhodna analyza vasho zivotneho rezimu (prijem, vydaj, zdravotne problemy, praca, stres…) v zavislosti od bazalneho metabolizmu a na zaklade podrobnej analyzy urcit maximalne individualny pohybovy, stravovaci ci suplementacny plan.
Pekny den
Matus Kobulnicky

Iveta Košíková

Ako dlho je možne používať dany produkt a pri spneni danych podmienok aký je ubytok na hmotnost

Bestbody

Dobry den, jedno balenie je na 8 dni a k baleniu je prilozeny aj stravovaci plan. Je velmi individualne ako Vam to zaberie a aky je ubytok hmotnosti. Povedat konkretne cislo kolko schudnete za aky cas by bolo neprofesionalne a mozno zavadzajuce. To ako rychlo schudnete zalezi od viacerych faktorov (pohybovy rezim, bazalny metabolizmus, hormonalna rovnovaha, celkovy energeticky prijem…). Tato dieta je super a funguje, nieje stanoveny limit kolko to musite uzivat. Mozete tuto dietu dodrziavat aj dlhodobo. Vyskusajte 4 balenia na necely mesiac a na zaklade toho uvidite ci vam to funguje. Po styroch tyzdnoch by sa vas organizmus mal dostat do ketogenneho stavu. Mame vela zakaznikov ktory dosiahli vyznamne znizenie telesneho tuku aj za 1–2 mesiace. Pekny den Matus Kobulnicky

JOJO

Môžu to piť aj chlapi ?

Bestbody

Ano samozrejme. Aj ked dizajn obalu je viacmenej „pre zeny“, zlozenim je tento produkt vhodny aj pre muzov a vysledky u muzov su casto krat vyraznejsie, kedze muzi maju bazalny metabolizmus na vyssej urovni.

Jana Skalosova

Mam len par kil navyse, cize nie je to az take strasne. Mam aj dost pohybu v praci a aj po nej v druhej praci, ale jem co pride a kedy pride, raz zdravo inokedy nie. Raz pravidelne, inokedy nie. Uvazujem preto o obcasnom doplnani bielkovin a pod. ako doplnok mojej nepravidelnej a niekedy nie dost rozmanitej stravy.

Odporucali by ste mi co ponukate?

Moze to mat na mna ucinok, ze priberiem? Priberat velmi nechcem, ale schudnem rada, no nie je to pre mna urcite priorita ako som uz hore podrobne opisala.

Chcem si len chranit imunitu, doplnat co mi mozno chyba v beznej strave a proste doplnit nieco svalom a telu ked tolko vybavujem, „lietam“ hore dole a riesim a vycerpavam sa.

Bestbody

Dobry den, na zaklade Vasich informacii, je pravdepodobne ze nemate vyvazeny prisun zivin. Urcite by som vam to odporucal. JE to skvely sposob aj ako doplnit chybajuce bielkoviny a navyse nas vyrobok obsahuje aj mnozstvo dolezitych vitaminov. Priberat z toho rozhodne nebudete. Je mozne ze sa zlepsi regeneracia vasich svalov a zlepsi metabolizmus. KetonDiet obsahuje aj spalovac tukov, takze podporuje to aj priamo odstranovanie tukovych zasob.

Lenka

tých 8 dni sa nič ine neje alebo ako ?

Bestbody

Dobrý deň, balíček obsahuje aj stravovací plán, kde sú uvedené dôležité suroviny na doplnenie potrebných živín a podporu ketogénnej diéty.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore