Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Elegantné pánske hodinky GFF CHRONOGRAPH

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Laco

Dobrý den,
Možete mi poslať návod na obsluhu?dakujem

GFF Hodinky

Dobrý deň, prosím kontaktuje nás mailom na gff.epirus@gmail.com alebo telefonicky na +421949817798 a návod Vám bude okamžite poslaný.

Eva

Dobrý deň,prosím vás všade píšete že vás môžeme kontaktovať,písala som email,aj volala asi 5×,nikto nič,tak kde vás máme kontaktovať ohľadom objednávky? Ďakujem

GFF Hodinky

Dobrý deň, Vaša požiadavka bola už vybavená. Všetky Vaše podnety promptne vybavujeme nemusíte sa ničoho obávať. Prajeme pekný deň.

Peter

Dobrý deň,

kúpil som si hodinky pár mesiacov dozadu. Na hodinkách prestali fungovať funkcie merania času – spustenie stopiek a zastavenie stopiek.

Chcem sa opýtať na koho sa mám obrátiť s reklamáciou.

Ďakujem za odpoveď.

GFF Hodinky

Dobrý deň, prosím kontaktujte nás na tel č. +421949817798 alebo mailom na gff.epirus@gmail.com a všetko vybavíme k vašej spokojnosti.

Júlia Václavová

Dobrý deň. Veľmi sa mi páčia hodinky, ktoré máte v ponuke. Len môj priateľ je vysoký statný chlap a hodinky sa zdajú na muža dosť malé, 3,7 cm to bude asi vonkajší priemer aj s „gombíkom“ na pravej strane. Však? Vedeli by ste poslať foto hodiniek priamo „na ruke“?

GFF Hodinky

Dobrý deň, 37 je priemer bez gombíkov. Foto hodiniek na ruke si viete pozrieť v hodnoteniach od zákazníkov. Prajeme pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore