Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Mrknite na túto od rovnakej firmy.

Leto pri Balatone! Wellness pobyt pre 2 osoby v Siofoku

4,1 / 5 Hotel Móló*** Balaton - Maďarsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Lenka

Dobry den pisete ze hlbka vody pri hoteli je 180 cm. Premyslame nad pobytom ale mame 3 rocne nechodiace ZTP dieta a chceli by sme pozvolny vstup do vody. Je tam niekde v bliskosti? Ak ano tak cca kde? Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

S touto požiadavkou je potrebné sa obrátiť priamo na hotel na info@hotelmolo.hu alebo +36 84310047. Na­koľko sa jedná o zahraničný hotel, komunikácia prebieha v cudzom jazyku. Ak potrebujete s komunikáciou pomôcť, kontaktujte nás na podpora@zlavomat.sk.

Pekný deň.

Iva

Dobrý deň. Hotel vôbec neodpovedá na emaily. Prosím viete mi zistiť dostupnosť volnej izby 22.-24.jún? Ďakujem pekne.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

Ak potrebujete pomôcť s komunikáciou s hotelom, napíšte nám prosím na podpora@zlavomat.sk.

Pekný deň.

Laura

Dobrý deň. Chem sa opýtať na formu dopravy. Bola by možná aj autobusovou dopravou?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

Ponúkame len ubytovanie v danom hoteli. Doprava je individuálna.

Pekný deň.

Darina

Pekny den!Potrebujem vediet,ci maju volnu izbu pre 2 osoby od 1–3 juna,viem pomadarsky len odpoved som nedostala na mail,ani telefon nezdvyhaju,vopred dakujem!

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

Ohľadne dostupnosti termínov je potrebné kontaktovať priamo hotel. Ak potrebujete pri komunikácii pomôcť, napíšte nám na podpora@zlavomat.sk.

Pekný deň.

Eva Karvaiova Oláhová

Dobrý deň ja by som sa chcela informovať či môže prísť snami aj naša mačička mesiaci jún a koľko by sa platilo?

Eva Karvaiova Oláhová

Máte voľné ešte 22,23,24.6.2018 pre tri páry plus jedna mačička

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

S touto požiadavkou je potrebné kontaktovať priamo hotel na info@hotelmolo.hu alebo +36 84310047. Na­koľko sa jedná o zahraničný hotel, komunikácia prebieha v cudzom jazyku. Ak potrebujete s komunikáciou pomôcť, kontaktujte nás na podpora@zlavomat.sk

Pekný deň.

Patrik

Dobry den.
Viete mi preverit ci je moznost sa ubytovat 2 dospely a 1.5 rocne dieta?+ cena.
vlastnu cestovnu postielku si vieme priniest.dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

Deti do 5,99 rokov majú pobyt zadarmo vrátane polpenzie a wellness. Pokiaľ potrebujete overiť dostupnosť konkrétneho termínu, je potrebné kontaktovať priamo hotel na info@hotelmolo.hu alebo +36 84310047. Na­koľko sa jedná o zahraničný hotel, komunikácia prebieha v cudzom jazyku. Pokiaľ potrebujete pomoc pri komunikácii, kontaktujte nás na podpora@zlavomat.sk.

Pekný deň.

Pavol

Dobrý deň, je možné na jednej izbe ubytovať 3 dospelé osoby + dieťa 1r v detskej postieľke? Ako v takomto prípade kúpiť pobyt, keď je určený pre 2 osoby (plus dieťa). Ako zabezpečiť ubytovanie pre jednu osobu v tej istej izbe, prípadne samostatnú izbu. ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Pavol, je to možné, ale iba ak dieťa bude spať s rodičmi v posteli bez detskej postieľky alebo sa zakúpia 2 vouchery, tak je možnosť dať detskú postieľku do izby a 3. osoba by spala v druhej izbe

Soňa

Zdravím dorozumiem sa tam aj po slovensky alebo len maďarský ďakujem za odpovet

Zlavomat.sk

Dobrý deň, v hoteli sa dorozumiete po anglicky, nemecky, alebo maďarsky. Ak máte problém s komunikáciou, stačí nám napísať na podpora@zlavomat.sk, o aký hotel máte záujem, termín, počet osôb a s rezerváciou Vám pomôžeme. Pekný deň

Miloš

Zdravím. Chcem sa spýtať či je voľný termín od 26.8 a sme 2 dospelí, 1 dieťa 7r a 1 dieťa 1r by bolo v postieľke. Mohli by sme biť v jednej izbe na 3 noca 4 dni , konečnú cenu poprosím. Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

Ohľadne voľných termínov je potrebné kontaktovať priamo hotel na info@hotelmolo.hu alebo +36 84310047. Ko­munikácia prebieha v maďarskom alebo anglickom jazyku. Ak z dôvodu jazykovej bariéry potrebujete pomôcť s komunikáciou, napíšte nám prosím na podpora@zlavomat.sk.

Pekný deň.

Edita

Dobrý deň,
môžete mi zistiť, či je ešte voľná rodinná izba v termíne od 24.6–30.6.2018. Ďa­kujem pekne.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

Rezervácia a overenie voľnej kapacity e-mailom: info@hotelmolo.hu (anglicky, nemecky alebo maďarsky). Rezervácia prebieha v cudzom jazyku, pokiaľ máte s rezerváciou ťažkosti, radi ju urobíme za vás, zašlite nám názov hotela s preferovaným termínom na podpora@zlavomat.sk.

Pekný deň.

Iveta Nováková

Dobrý deň,
poprosím o informáciu, či je ešte nejaký voľný termín na jún.
Vopred ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

Rezervácia a overenie voľnej kapacity e-mailom: info@hotelmolo.hu (anglicky, nemecky alebo maďarsky).
Rezervácia prebieha v cudzom jazyku, pokiaľ máte s rezerváciou ťažkosti, radi ju urobíme za vás, zašlite nám názov hotela s preferovaným termínom na podpora@zlavomat.sk.

Pekný deň.

Veronika

Dobrý deň, mala by som záujem o pobyt v septembri 2018.Mali by sme 11 mesačné dieťatko,je možnosť dostať na izbu detskú postielku?Ako je to s kúpaním v Balatone v septembri?Je voda ešte dostatočne teplá?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Veronika,

Detská postieľka je k dispozícií – treba napísať do rezervácie, že máte záujem o detskú postieľku. Teplota vody záleží hlavne od počasie, ak bude dobré počasie teplota vody môže dosiahnuť aj 24 stupňov.

Želám pekný deň.

Maja

Dobrý deň chcem sa spýtať či je možné ubytovať v jednej izbe dvoch dospelých a dve deti vo veku 3 a 4 roky. Mali by sme záujem o pobyt v hoteli Mólo. Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

v jednej izbe je možné ubytovať maximálne 3 osoby, keďže v izbách sa nachádza jedna dvojlôžková postel a jedna jednolôžková postel.

Želám pekný deň.

Janči

Dobrý deň. Keď si objednám 2 krát voucher na 2 noci a tri dni, koľko dní a koľko nocí bude trvať pobyt? Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

pobyt bude trvať 4 noci a 5 dní, rozhodujúci je počet nocí.

Pekný deň.

Ján

Dobrý deň. Mal by som záujem o pobyt na 6 dní, 7 nocí v mesiaci jún. Je tu taká možnosť a aká by bol cena? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

je potrebné si kúpiť 2 x voucher na 3 noci a cena by bola 258 eur pre 2 osoby.

Peter Petruch

Hľadám pobyt pre dva páry, polpenziou, manželské postele, bazény vírivky velnes . ponúknuť.
Peter Petruch 0907265660

Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Peter,

vybraný hotel poskytuje polpenziu aj wellness, ak máte záujem, je potrebné si zakúpiť voucher a vytvoriť rezerváciu priamo v hoteli. Nech sa páči kontakt na hotel : info@hotelmolo.hu alebo t.č. +36 84310047

Komunikácia s hotelom prebieha v cudzom jazyku, ak s tým máte problém, napíšte nám prosím na podpora@zlavomat.sk a radi vyriešime rezerváciu za vás.

Želám pekný deň.

Marta Štanglerová

Mala by som záujem o pobyt pri Balatone 4–5 dní, v prvej polovici júla .Napríklad v hoteloch Yacht, Akademia, Molo, prípadne v inom podobnom ,jedná sa o dvoch dospelých a tri deti.Je možné získať takýto pobyt? Poradíte?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

konkrétne táto ponuka je platná 1.6–30.6.2018 a 26.8–30.9.2018, takže v júli nieje možné využiť voucher. Ak však budete sledovať našu stránku a odoberať newsletter, môžte sa dozvedieť o nadchádzajúcich ponukách na leto.

Želám pekný deń.

Budayova

Dobry den prajem,
chcem sa spytat, ked mame dve deti 8,10 rokov, je moznost pristelky?
Ked pojdeme spolu, tak by sme chceli byt spolu na 1 izbe. Ponukate nejake moznosti?

Vopred vdaka,
Budayova

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

v jednej izbe je možné ubytovať maximálne 3 osoby, keďže v izbách sa nachádza jedna dvojlôžková postel a jedna jednolôžková postel. Avšak odporúčam kontaktovať priamo hotel, či je možnosť doplatiť rodinnú izbu.

Želám pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore