Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Profesionálne služby pre krásne vlasy

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Karolina

Dobry den ja bu som sa chcela spytat ci sa u vas da robyt aj to aby som mala na trvalo rovne vlasy lebo mam ich kucerave a ich dat dokopu lebo ich mam velmi znicene su suche. Lamave a dost casto mi mastneju vlasy. A aka bu bola crna komplet. Vopred dakujem.

Natural & Beauty

Dobry den,
vlasy sa daju vyhladit brazilskym keratinom, cena je okolo 120eur zalezi od dlzky a hustoty vlasov.
Prajeme pekny den

Barbora

Dobrý deň, mala by som záujem o voucher v cene 16,90€ ( obsahuje farbenie vlasov, umytie vlasov, vlasový botox alebo keratínový zábal, strih, aplikáciu ochranných prípravkov, fúkanú a styling). Chcela by som s opýtať, či je tento voucher vhodný pre mňa? A za čo by som prípadne doplácala? Vlasy mám relatívne riedke a oslabené, dlhé asi po lopatky. Potrebovala by som ich v prvom rade ostrihať, nafarbiť a zregenerovať.
Ďakujem za odpoveď :)

Natural & Beauty

Dobry den, ano voucher mozte vyuzit.
Doplatok je 5eur pri dlhych alebo hustych vlasoch.Dlhe su nizsie pod plecia.
Prajeme pekny den

Majka

Dobry den,

Voucher s farbenim zahrna aj strihanie?
Dakujem

Natural & Beauty

Dobry den, ano zahrna:)

Lucia

Dobry den, zaujal ma voucher za 16.90 a zahrna to klasicke farbenie napr. Ja by som mala zaujem na blond a strihanie len podstrihnutie alebo to urcite vy.

Natural & Beauty

Dobry den, ano voucherbzahrna klasicke farbenie.
Prajeme pekny den

Veronika

Dobry den, mam zaujem si kupit voucher za 16,90 na farbenie, strih a kuru. Chcem sa opytat, mala som davnejsie ombre teraz uz mi dlho odrastaju vlasy, viete mi na novo spravit to ombre? Mala som hore tmave a od polky nizsie bordovo cervene. V niektorych salonoch tak nefarbia, u vas sa da? Dakujem za odpoved.

Natural & Beauty

Dobry den,
kupon zahrna klasicke farbenie.Ombre je ina, narocnejsia procedura.V pripade zaujmu nas mozte kontaktovat telefonicky, pre blizsie info.
Prajeme pekny den :)
 N&B

Terézia Kállayová

Prajem neskorý večer, ale prečítala som si e-mail o 200 kreditov, ktoré mi padnú, rada by som ich zachránila napr. v kaderníctve poraďte ako. Voucher som nevyužila pretože v ELK na Bardejovskej povedali, že to čo ja som chcela nevedia urobyť, lepšie povedané zlé som si vybrala najprv som tam vraj mala isť či to robia, jedna sa o tukové vankúšiky .

Natural & Beauty

Dobry den,
samozrejme, mozte si vybrat z ponuky na zlavomate alebo nam zavolat, kde sa poradime, co by bolo pre vlasky najvhodnejsie a nasledne si kupon zakupite :)
Prajeme pekny den
 N&B

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore