Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Wellness pobyt pri Trnave pre 2 osoby s polpenziou

4,0 / 5 Penzión Vitae Malé Karpaty (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Matilda

Dobry den, chcem sa spytat, ci je mozne rezervovat si pobyt len pre 1 osobu – teda,ci by bola cena upravena? Da sa k vam dostat aj autobusom? Napr.z Trnavy?

Penzión Vitae

Dobry den ano da sa k nam dostať aj autobusom. Cena sa da dohodnut individualne. Zaslite nam poziadavku mailom. Dakujeme

Jerry

Dobrý deň, chceli by sme stornovať zakúpený voucher na tento pobyt, nakoľko sme dodnes neobdržali potvrdenie rezervácie a na pobyt mame nastúpiť vo štvrtok 11.01.2018. Písala som pánovi Kadlecovi niekoľko mailov, ale už 4 dni sa neozval. Pretože nemáme potvrdený pobyt, zrušili sme v práci dovolenku a na pobyt nenastúpime. Akým spôsobom mozem zrušiť stornovať voucher a budú mi vrátené peniaze.? Ďakujem.

Penzión Vitae

Dobry den. Do 8.1. 2018 mame dovolenky v maily ktory ste mi poslali som Vam potvrdil ze mame volne izby v termine ktory ste si rezervovali. Nechapem preto Vasu spravu.
S pozdravom
 Kadlec

Jarmila Komnatanova

Dobrý deň, chceli by sme stornovať zakúpený voucher na tento pobyt, nakoľko sme dodnes neobdržali potvrdenie rezervácie a na pobyt mame nastúpiť vo štvrtok 11.01.2018. Písala som pánovi Kadlecovi niekoľko mailov, ale už 4 dni sa neozval. Pretože nemáme potvrdený pobyt, zrušili sme v práci dovolenku a na pobyt nenastúpime. Akým spôsobom mozem zrušiť stornovať voucher a budú mi vrátené peniaze.?

Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jarmila,

napíšte nám prosím na podpora@zlavomat.sk a tam sa Vám budeme venovať.

Želám pekný deň.

Katie bassett

Ponuky name silvered v polsku- Zakopane,Krakow

Dakujem

Katie Bassett

Ponuka na Silvester v polsku?

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore