Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Nezabudnuteľný pobyt v najkrajšej Ville Meribel**** v Tatranskej Lomnici

Mimoriadne
Mimoriadna ponuka, ktorá patrí medzi 10 % najlepšie hodnotených ponúk na Zľavomate a zároveň má dostatočný počet recenzií.
4,9 / 5
Villa Meribel**** Vysoké Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Michaela Šofová

Dobry vecer.
Zaujimalo by ma, ci mate volne ubytovanie este vo februari-konkretne na tri noci pre 4 clennu rodinu (2 dospeli a 2 male deti). Ak áno, v akom termíne?

Villa Meribel****

Dobrý deň, pani Šofová,
ďakujme za záujem o rezerváciu pobytu. Termíny vo februári k dispozícii 19.-23.02., 25.-28.02.2018. Cena kupónu na tri noci je 299€, prístelka 10€/noc, v cene nie je miestny poplatok 1€/osoba/noc.

S pozdravom

Vojčík, Villa Meribel

Simona Sabolova

Dobry den. Rezervovala som si u vas termin na vikendovy pobyt v termine od 16.2 do 18.2.2018. Pladbu 199 eur som vykonala stiahli mi to zctu ale ziaden email o tom mi neprisiel. Chcem sa len informovat ci vam tie peniaze prisli a ci plati ten vikendovy pobyt. Dakujem s pozdravom Sabolová Simona

Villa Meribel****

Dobrý deň, pani Sabolová,
ďakujeme za rezerváciu pobytu vo Ville Meribel. Bohužial v danom termíne je Villa plne obsadená a mi nedisponujeme Vašou rezerváciou na daný termín.

S pozdravom

Vojčík, Villa Meribel

Martin Horváth

Dobrý deň, sme 3 rodiny. 2 dospelý a 2 deti /6 a 4r/, 2 dospelý a 1 dieťa /1r/ a 2 dospelý. Naslo by sa prosim Vas pre nas ubytovanie v období 21.2. – 25.2.2018, čiže 4 noci ? Ak ano, poprosim Vas aj o kalkulaciu. Dakujem. Pekný deň. :-)

Villa Meribel****

Dobrý deň, pán Horváth, ďakujeme za záujem o rezerváciu pobytu vo Ville Meribel. V danom termíne máme k dispozícii 3 apartmány aj s prístelkami/roz­ťahovací gauč v obývacej izbe/ . Cena kupónu na tri noci je 299€ s doplatkom za 4 noc 100€, pre Vás prístelky zdarma. V cene nie je miestny poplatok 1€/noc/ osoba. V cene je pre každý apartmán hodina wellness .

Vojčík, Villa Meribel

Erik Madarasz

Dobry deň. Chcel by som sj rezervovat 1 uzbu pre dve osoby ako je vo vašej ponuke 3 dni v dva 25.26.27 december je to možné?

Villa Meribel****

Dobrý deň, pán Madarasz,
ďakujeme za záujem o rezerváciu pobytu. V danom termíne nie je možné využiť zľavový kupón.

S pozdravom

Villa Meribel

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore